Keçiören Belediye Baskani Altinok'tan Baskan Demirbas'a Ziyaret

Ankara’nin Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Çubuk Belediye Baskani Baki Demirbas'i ziyaret etti.

Belediye Baskani Turgut Altinok’u belediye baskanlik binasinin önünde Demirbas, AK Parti Çubuk Ilçe Baskani Erhan Kusçu ve belediye meclis üyeleri karsiladi.

Yeni belediye binasinin hayirlara vesile olmasini dileyen Altinok, komsu ilçede olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Çubuk’un ve Çubuklularin kendisinde ayri bir yeri oldugunu dile getiren Altinok, "Diger ilçelerde oldugu gibi Çubuk’ta da gönüllerine dokunmadigimiz mahallemiz yoktur. Ilk belediye baskanligimdan bu güne her konuda elimizden geldigince yardimci olmaya çalismisimdir. Çubuklular çalisan insanlardir." diye konustu.

Çok sayida Çubuklunun Keçiören’de yasadigina isaret eden Altiok, komsu ilçe Çubuk'un tarihi, yöresel ürünleri ve insanlariyla çok güzel bir ilçe oldugunu ifade etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getiren Baskan Demirbas da Keçiören ve Çubuk ilçelerinin her konuda birlikteligi bulunan kardes ilçeler oldugunu kaydetti.

Turgut Altinok’un Çubuk’ta çok sevildigini vurgulayan Demirbas, "Bizim ilçe halkimiz kadirsinas insanlardir. Yapilan hizmeti ve iyilikleri hiçbir zaman unutmazlar. Sizi de bu konuda çok severler. Sizleri misafir etmekten son derece mutlu olduk." dedi.

Ziyarete AK Parti Keçiören Ilçe Baskani Zafer Çoktan, AK Parti Çubuk Ilçe Baskani Erhan Kusçu ve belediye meclis üyeleri de eslik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile