Kendisine Çarpip Kaçan Otomobilin Parçalarini Toplayip Sikayetçi Oldu

Kendisine Çarpip Kaçan Otomobilin Parçalarini Toplayip Sikayetçi Oldu

Antalya’nin Serik ilçesinde pazar alisverisi sonrasi eve dönüs yolunda otomobilin çarpmasi sonucu hastanelik olan adam, kaçan sürücüsünün aracindan düsen parçalari delil olarak toplayip eve getirdi. Parçalardan yola çikarak araç sürücüsünün kimliginin tespit edilmesi isteyen yarali adam, "7 tane platinim var, onlara zarar gelseydi benim ömrüm bittiydi. Arkadan baska bir araba gelseydi, kesin öbür dünyaya gönderirdi" diyerek tepki gösterdi.

Olay, Serik ilçesine bagli Kökez Mahallesi, Burmahanci Caddesi’nde aksam saatlerinde meydana geldi. Olay ani anbean güvenlik kameralari tarafindan kaydedilirken, Ramazan Daldal’in arkasindan gelen otomobilin çarpmasi ve durmadan yola devam etmesi görüntüleri yer aldi. Talihsiz adam, pazardan aldigi sebze ve meyveler ise yola savrulurken, çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Hastanede tedavi altina alinan talihsiz adamin, yapilan kontrollerde vücudunda çikik ve yirtik meydana geldigi belirlenirken, yüzü ise taninmayacak hale geldi.

"Biz insan sütü emdik, müdahale edilecekse edilir"

Olay aninda yasadiklarini anlatan Ramazan Daldal, "Pazar yeri dönüsü yolun sarampol kisminda su birikintisi oldugu için yolun soluna geçmeye mecbur kaldim. Arkama baktim, araba ile mesafem uzakti. Geçerim diye hesap ettim. Araba hiziyla tepemden asagiya islatti, ben ne yaptigimi bilmiyorum. Arabanin ayna kismina vurmusum ve beni o anda yere uzatti. Daha sonra ben bagirinca arabanin kornasina basti, dörtlüyü yakti, daha da hizlandi. Sonra markettekiler kostu ve oglumu aradim. Sonra ambulans geldi, beni hastaneye sevk etti. Sonra polis gelmis ve inceleme baslatmis. Hastanede filmlerim çekildi, sag kolumda ve kürek kemigimde çikik ve yirtik oldugu tespit edildi. MR çekildikten sonra durum net belli olacak. Insan durur, kediye de çarpsa bir canliya da vursa durur ve geçmis olsun denilir. Biz insan sütü emdik, müdahale edilecekse edilir, sonra durumuna göre hastaneye götürülür, gereken neyse o yapilir. O zaman ben de ondan sikayetçi olmazdim" diye konustu.



Parçalar üzerinden sürücünün kimliginin tespit edilmesini isteyerek sikayetçi oldu

Kaza sonrasi durmayarak yoluna devam eden sürücüye seslenen Daldal, "Otomobil vurunca dagdan gelen domuz sandim açik ve net. Öyle araba kullanilmaz, burasi sehir içi ve bu kadar hizli araba kullanilmaz. O yüzden zoruma gidiyor. Dizimde, kolumda agrilar var. Sag kolum tutmuyor. Allah’tan aynaya vurmusum. Yoksa vücudumda 7 tane platinlerim var, onlara zarar gelseydi benim ömrüm bittiydi. Allah’tan arkasindan bir araba gelmedi, gelseydi kesin öbür dünyaya gönderirdi" diye tepkisini dile getirdi.

Diger taraftan Daldal, olay yerinde çarpmanin etkisi ile araçtan düsen parçalari delil olarak topladi. Parçalari evine getiren ve gözü gibi bakan Daldal, parçalar üzerinden sürücünün kimliginin tespit edilmesini isteyerek sikayetçi oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile