Kent Konseyi Üyesi Kadınlardan Ak Parti'ye Ziyaret

İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Kadın ve Siyaset Grubu'nun temsilcileri AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette konseyin amacı hakkında bilgi veren ve AK Parti'li kadınları da siyasi gruplar arasında görmek istediklerini belirten Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuriye Demirbilek, "Kent konseyinin amacı seçilmişle seçenin bir araya gelmesi, seçilmişe yönetim konusunda destek verilmesi, seçenlerin haklarının korunması gibi birçok amacı var. 9 kişilik yürütme kurulu ve bu kurula bağlı 12 çalışma grubumuz var. Bu komisyonlardan Kadın ve Siyaset Grubu her partiye mensup kişilerin olduğu bir platformdur" dedi.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak Samsun'da çok güzel proje ve uygulamalara imza attıklarını belirten Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, "Bizler de vatandaşa hizmet etme noktasında hiçbir parti mensubu ayrımı yapmıyoruz. İktidar partisi olmamız hasebiyle de parti penceresinden değil, tüm ülke penceresinden bakmak durumundayız. Genel merkezimizin kardeş il uygulaması projesini sizlerle paylaşmak isterim. Bizim kardeş ilimiz Şanlıurfa, orada uygulamayı planladığımız 4 önemli projemiz var. Şanlıurfa'da Samsun'un tanıtımının yapıldığı bir çadır kurmak, Şanlıurfa'nın 10 başarılı öğrencisini burada misafir ederek, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni tanıtmak. En çok önemsediğimiz proje ise Şanlıurfa'da bir Samsun Hatıra Ormanı oluşturmak, ayrıca karşılıklı en işlek caddelerin birinde ili tanıtıcı fotoğrafları sergilemek. Bu Samsun'un tanıtılması adına çok önemlidir" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile