Kepez Ve Santral Mahallesi Kapali Pazar Yeri Insaatinin Yüzde 90'I Tamamlandi

Kepez Ve Santral Mahallesi Kapali Pazar Yeri Insaatinin Yüzde 90'I Tamamlandi

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin, Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüsüm Projesi alaninda yapimina basladigi kapali pazar yeri insaatinin yüzde 90’i tamamladi. Pazar yerinin Mart ayi ortasinda hizmete girmesi planlaniyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahallesi’nde kentsel dönüsüm projesini hizla yükseltirken, bir yandan da bölgenin ihtiyaci olan sosyal donati alanlarini tamamliyor. Büyüksehir Belediyesi kentsel dönüsüm projesi içinde yer alan ve Ekim ayinda Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, tarafindan temeli atilan kapali pazar yeri insaati büyük bir hizla yükseldi. 3 bin 900 metrekarelik alanda 2 katli toplam 6 bin 500 metrekare insaat alanina sahip pazar yeri projesi insaatinin yüzde 90’i tamamladi. Insaat çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte Kepez ve Santral Mahallesi Pazar Yeri’nin ince isçiligi yapilarak Mart ayi ortalarinda hizmete açilmasi planlaniyor.

210 pazarci tezgah açabilecek

Kepez-Santral Kentsel Dönüsüm alani içinde yer alan pazaryeri insaati bölgedeki büyük bir ihtiyaci karsilayacak. Yaklasik 60 milyon TL maliyetle gerçeklestirilecek projede 210 pazar esnafina tezgâh açma imkani sunulacak. 2 katli olan pazar yerinde ayni zamanda 130 araç kapasiteli bir otopark da yer alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile