Kerevitas, ANFAS'ta Superfresh Markasiyla Yer Aldi

Kerevitas, ANFAS'ta Superfresh Markasiyla Yer Aldi

Dondurulmus gida ve margarin sektörünün önde gelen sirketlerinden Kerevitas; tarladan baslayan ve sofralara ulasan yolculugunu, üretim süreçlerine iliskin çalismalarini ve yeni ürünlerini ANFAS’ta ev disi tüketimin profesyonellerine aktardi.



Türkiye’nin dondurulmus gida ve margarin pazarinin önde gelen sirketlerinden Kerevitas, Ev Disi Tüketim (EDT) sektörünün önemli uluslararasi organizasyonlarindan ANFAS 30. Uluslararasi Gida ve Içecek Ihtisas Fuari’na katildi.

70’in üzerinde ülkeden 50 binden fazla gastronomi profesyonelini bulusturan fuar, 6-9 Subat tarihleri arasinda Antalya’da gerçeklesiyor. Kerevitas, ANFAS’ta SuperFresh markasiyla yer aldi.

“Topraktan Tabaga Sifir Gida Kaybi” is modeliyle sürdürülebilirlik odaginda önemli sonuçlara imza attigi belirtilen SuperFresh, fuar ziyaretçilerine dondurulmus gida konusundaki farkindalik çalismalarini anlatti ve ziyaretçileri yeni ürünleriyle bulusturdu. “Hasat” “Teknoloji” “Güven” “Çesitlilik” ve “Lezzet” basliklarinin ön plana çikarildigi özel reçeteler ile yapilan yiyecekler, Ev Disi Tüketimin Ünlü Seflerinden tam not aldi.

Mert Altinkilinç: “Inovasyon odagimizla sürdürülebilir büyümemize devam edecegiz”

Ülkemizde ve bölgemizde EDT pazarinin her geçen gün daha da büyüdügünü ve çesitlendigini belirten Kerevitas CEO’su Mert Altinkilinç, sunlari ifade etti: “Pazarin hareketliligini çok yakindan takip ediyor ve inovasyonu odagimiza alarak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Faaliyet gösterdigimiz tüm alanlarda stratejik kanal-kategori bakis açimiz dogrultusunda farkli ihtiyaçlara cevap veren ürün portföyümüzü her geçen gün gelistiriyor, inovatif ürünlerimizi müsterilerimiz ile bulusturuyoruz. EDT kanalinda 2023’te dondurulmus unlu mamuller alaninda lider Donuk Firincilik sirketini bünyemize katarak bu kanaldaki gücümüzü daha da perçinledik. Bu yil SuperFresh markamizla katildigimiz fuari, sektör paydaslarimizla ortak bir sinerji olusturmak adina önemli bir firsat olarak görüyoruz."

Gülizar Öcal Dogan: “Gida üretiminde dogru tohumdan, hasada, teknoloji kullanimina her asama çok degerli”

Dondurulmus gidanin, lezzetli ürünleri tüketiciyle bulusturmanin yani sira gida israfinin önlenmesi ve sürdürebilir tarim için önemli oldugunu belirten Kerevitas CMO’su Gülizar Öcal Dogan sözlerine söyle devam etti: “Ürünlerimizin tarladan baslayan ve sifir gida kaybi ile sofralara ulasan yolculuguna dair tüm ayrintilari bu defa da ünlü seflerimize anlattik. Hasat süreci, sözlesmeli tarim modeli, üretimde teknoloji kullanimi her asama çok degerli. Marka olarak yaptigimiz öncü çalismalar, ev disi tüketim noktalari ile katma degerli is birliklerimiz ve yeni lezzetlerimiz ünlü seflerden tam not aldi. Sürdürülebilir tarim adina Tarim ve Orman Bakanligi ile baslattigimiz Tarimin Kadin Yildizlari projemiz ile bu alanda kadin istihdaminin önemine de vurgu yapmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile