Kiliç Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Için Çok Degerli'

Kiliç Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Için Çok Degerli'

Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Muhtarlarimiz bizim için çok degerli. Biz belediye olarak, bütün mahallelerimizde yaptigimiz çalismalarin tamaminda muhtarlarimizi muhatap alip birinci agizdan problemleri dinlemeye çalisiyoruz” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü Bafra’da çesitli etkinliklerle kulandi. Kutlamalar Atatürk Aniti’na çelenk sunumu ile basladi.

15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda gerçeklestirilen törene mahalle muhtarlarinin yani sira Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, Bafra Muhtarlar Dernegi Baskani Erol Andiç katildi.

Program saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan Bafra Muhtarlar Dernegi Baskani Erol Andiç’in Atatürk Aniti’na çelenk sunumu ile son buldu.

Muhtarlar, daha sonra 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri kapsaminda Bafra Belediyesi tarafindan onurlarina verilen kahvaltida yeniden bir araya geldi.

Alparslan Türkes Parki Sosyal Tesisleri’nde, gerçeklestirilen programa; Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, AK Parti Ilçe Baskani Ibrahim Semiz, MHP Ilçe Baskani Barbaros Turna, CHP Ilçe Baskani Vahit Perçin, daire amirleri, Bafra Muhtarlar Dernegi Baskani Erol Andiç’in yani sira merkez ve kirsal mahalle muhtarlari katildi.

Bafra Muhtarlar Dernegi Baskani Erol Andiç, “Bizleri böyle bir günde yalniz birakmayan kaymakamimiza, bir araya getiren Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Bizler, mahallelerimiz ve halkimiz için özveri ile çalismaya, onlarin daima yaninda olmaya sizlerin destekleri ile devam edecegiz” diye konustu.

Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç ise, “Muhtarlarimiz bizim için çok degerli. Biz belediye olarak, bütün mahallelerimizde yaptigimiz çalismalarin tamaminda muhtarlarimizi muhatap alip birinci agizdan problemleri dinlemeye çalisiyoruz. Beraber çalisiyoruz, sizlerin emekleri de çok. Bölgenizde bulunan vatandasimiz ile bizim aramizda irtibat kurmamizi sagliyorsunuz. Bizim göremedigimiz problemleri bizlere iletiyor ve çözümü için gayret sarf ediyorsunuz. Bizler de göreve geldigimizden bu yana sürekli sizler hem koordinasyon içerisinde hem de uyumlu bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Zaman zaman toplantilar yapiyoruz ama özellikle mahallelerimizde de bir araya gelmeye çalisiyoruz, sorunlari yerinde tespit ediyoruz. Beraberce birçok çalisma gerçeklestirdik. Ancak tabi ki yapilacak olan çok isimiz var. Eksikler, ihtiyaçlar bitmez. Birlikte samimi bir sekilde çalismalarimizi sürdürerek problemleri çözecegiz. Aslinda bütün mahallelerimizi gezdik, notlarimizi aldik, Mahallelerimizin eksiklerini biliyoruz. Yapilacak isleri programlayarak ilerliyoruz. Sizler de mahallelerinizde yürütülen çalismalarimizda önümüze düsüyor, çalismalari bizlerle takip ediyorsunuz. Oralarda bizlere yardimci oluyorsunuz. Sizlere bu konuda ayrica tesekkür ediyorum. Sayin kaymakamimizin da bu konuda destegi bizlerle. Hep beraberce Bafra’mizin sorunlarini adim adim çözmeye devam edecegiz. Muhtarlar Gününüz hayirli olsun, hepinize saglikli günler diliyorum” seklinde konustu.



“Vazgeçilmez aktörler”

Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen de “Muhtarlar, toplum hayatimizda vazgeçilmez aktörlerdir. Muhtarlar bizim mesai arkadaslarimiz. Gerek kaymakamlik gerek belediye olarak her zaman sizlerle birlikte çalisiyoruz. Muhtar, kanun adamidir, cemiyet adamidir. Kanunlari mahallesinde uygulayan kisidir. Bu görevi yüzyillardir sürdüren kurumun sizler birer temsilcisisiniz. Seçimle is basina gelen ve bu nedenle toplumsal karsiligi olan birer insansiniz. Bu vesile ile sizleri önemsiyoruz. Belediye Baskanimin da belirttigi üzere eksiklerinizin tamamlanmasi hususunda canla basla çalisiyoruz. Sizlerin taleplerini aliyor, anda olmasa bile belirli bir program dâhilinde sirayla olduguna sahit oluyoruz. Vatandasla bulusma kapsaminda her cuma günü farkli mahallerimizi ziyaret ediyor, ihtiyaçlarimizi yerinde tespit ediyor, sizden aldigimiz bilgileri resmi olarak ilgili kurumlara aktariyoruz. Ben ve belediye baskanim sizlerle birlikte tek gayemiz hizmet etmek. Bu vesile ile belediye baskanimiza böyle bir organizasyonu yaptigi için çok tesekkür ediyorum. Sizlerin de muhtarlar gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile