Kolonyali Vahsetin Süphelisi Babadan Ilginç Ifade Açiklamasi 'Nasil Oldu Bilmiyorum'

Kolonyali Vahsetin Süphelisi Babadan Ilginç Ifade Açiklamasi 'Nasil Oldu Bilmiyorum'

Izmir’in Menderes ilçesinde, yasanan tartismada karisini ve 1,5 yasindaki bebeginin üzerlerine kolonya dökerek yaktigi suçlamasiyla tutuklanan süphelinin ilk ifadesi ortaya çikti. Olayin süphelisi Veysi E.’nin ifadesinde, "Nasil oldu bilmiyorum. Olayin nasil meydana geldigini hatirlamiyorum" dedigi ögrenildi.



Edinilen bilgiye göre olay, 31 Agustos günü saat 15.00 siralarinda ilçeye bagli Kemalpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Veysi E., esi Fatma E. (21), çalistigi süpermarketten ögle yemegine eve gelmeyince kiskançlik krizine girdi. Esinin çalistigi süpermarkete giden Veysi E., esi Fatma E.’yi darp ederek eve getirdi. Burada esini darp etmeye devam eden saldirgan, Fatma E. ve 1,5 yasindaki bebekleri Ömer E.’nin üzerine kolonya döküp, anne ve bebegini atese verdi. Talihsiz kadinin ve bebegin çigliklarini duyan komsulari durumu polis ve saglik ekiplerine ihbar ederken, vücutlarinda agir yaniklar meydana gelen anne ve bebegi, saglik ekipleri tarafindan ambulansla Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Önce ’Yanlislikla’ dedi, ardindan gerçegi itiraf etti

Esi tarafindan kolonya dökülerek yakilan Fatma E., polis ekiplerine hastanede verdigi ilk ifadesinde olayin yanlislikla oldugunu söyledi.

Hayati tehlikeyi atlatan ancak hastanede tedavisi süren Fatma E., daha sonra ilk ifadeyi tehdit altinda oldugu için korkarak verdigini, kendisini ve bebegini kocasinin kolonya dökerek yaktigini söyledigi ögrenildi.

"Nasil oldu bilmiyorum"

Öte yandan polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan Veysi E.’nin emniyetteki ifadesinde "Nasil oldu bilmiyorum. Olayin nasil meydana geldigini hatirlamiyorum" dedigi ögrenildi.

Tutuklandi

Esini daha önce de kiskandigi için darp ettigi ileri sürülen Veysi E., Menderes Ilçe Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Süpheli, emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi. Ayrica Veysi E.’nin yaralama, hirsizlik, uyusturucu bulundurmak gibi birçok suçtan tutuldugu cezaevinden, yaklasik 4 ay önce pandemi nedeniyle sartli tahliye edildigi ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile