Komsularini Silahla Öldürüp Intihar Etti, Olayla Ilgili Konusan Vatandas Kan Donduran O Anlari Anlatti

Komsularini Silahla Öldürüp Intihar Etti, Olayla Ilgili Konusan Vatandas Kan Donduran O Anlari Anlatti

Ankara’da bir kisi, komsusu olan ve husumet yasadigi evli çifti av tüfegiyle vurduktan sonra ayni silahla intihar etti. Kan donduran olayla ilgili konusan çevre sakini bir vatandas ise komsularin birbirleri ile yillardir kavgali olduklarini söyledi.

Olay, dün aksam saatlerinde Çubuk ilçesinin Asagi Emirler Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Lütfü Topçu (68), sürekli tartistigi ve kavgali oldugu komsusu Ibrahim Bartan’i ve onun esi Nazik Bartan’i (68) av tüfegiyle vurarak öldürdü. Daha sonra kendi bahçesine geçen Topçu, ayni silahla kendisini vurarak intihar etti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Vefat eden Bartan çiftinin cansiz bedenleri Adli Tip Kurumu morguna, saldirgan Lütfü Topçu’nun cesedi ise Pursaklar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili incelemelerin devam ettigi aktarildi.

Gözyaslari arasinda topraga verildi

Yasli çift için bugün köylerinde ögle namazini müteakip cenaze namazi kilindi. Bartan çiftinin naaslari namazin ardindan gözyaslari esliginde aile mezarliginda topraga verildi.

Saldirgan Lütfü Topçu’nun ise Karsiyaka Mezarligi’nda yer alan Ahmet Eefendi Cami’sinde kilinacak cenaze namazinin ardindan defnedilecegi ögrenildi.

“Birbirleri ile 3-4 senedir tartisiyorlardi”

Olayla ilgili konusan köy derneginin baskani Ali Said Kaymak, “Birbirleri ile komsulardi. Küçük meselelerden dolayi sürekli sürtüsme halindeydiler. Birbirinden sürekli sikayetçi oluyorlardi. Ben de kendilerini her gördügümde böyle davranmamalari konusunda uyariyordum. Birbirleri ile 3-4 senedir tartisiyorlardi. Dün Ibrahim evinin önünde traktörünün tekerlegini degistiriyormus. O sirada Lütfü elindeki tüfekle çok yakin bir mesafeden Ibrahim’i sirtindan vurmus. Ardindan da Ibrahim’in esini ates ederek öldürmüs. Ardindan da kendi gögsüne sikarak yasamina son vermis. Aniden yasanan bir olaymis. Hepsini de tanirdim. Küçük meselelerden dolayi hep tartisirlardi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile