Konak Belediyesi'nden Okullara 6. 5 Milyon Tl Destek

Konak Belediyesi'nden Okullara 6. 5 Milyon Tl Destek

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan 2012-2013 eğitim öğretim yılında da belediye sınırları içinde kalan okullara ihtiyaçları doğrultusunda destek vermeyi sürdürüyor.

Boğaziçi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Rüzgar, Müdür Yardımcısı Cemile Temur ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Kasalı’yı makamında kabul eden Başkan Tartan,okula projeksiyon cihazı ve perdesini hediye etti. Sürpriz hediye karşısında çok mutlu olduklarını belirten okul müdürü Mehmet Rüzgar, "Hem bizim hem de diğer okulların arkasında oldunuz. Emeğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Okullara bugüne kadar 6.5 milyon lira harcama yapıldığını anımsatan Başkan Tartan, "Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında katkı koymayı görev biliyoruz. Okulların ihtiyaçlarına göre yardım yapmaya çalışıyoruz. Okullarımızı daha çağdaş bir görünüme kavuşturmak ve eksiklerini gidermeyi görev bildik ” diye konuştu.

Başkan Tartan, bu yıl 4+4+4 eğitimin başlaması nedeniyle birinci sınıfa gidecek çocuklara uygun tuvaletlerin olmadığını ve kendilerinin pilot bir okul seçerek küçüklere uygun tuvalet yapılacağını belirtti.

Tartan, bu konuda da harekete geçen ve duyarlılık gösteren ilk belediye olduklarına dikkat çekti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile