Kontrolden Çikan Tirin 6 Araci Biçtigi Anlar Güvenlik Kamerasinda

Kontrolden Çikan Tirin 6 Araci Biçtigi Anlar Güvenlik Kamerasinda

Afyonkarahisar’in Dinar ilçesinde kontrolden çikan tirin karsi seride geçip, biri traktör, 6 araci biçtigi kaza saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Ortaligin savas alanina döndügü kazada 4 kisi yaralandi.

Afyonkarahisar-Antalya karayolu Dinar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Azerbaycan uyruklu Qasimov Isgender Y. idaresindeki 20 ZA 427 plakali rulo iplik yüklü tir henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çikti. Tir yol ortasindaki refüjü asip karsi seride geçip önce Çaglayan Gürsu sevk ve idaresindeki 03 RG 161 plakali araca, ardindan Mehmet Balon yönetimindeki üstünde sifir kilometre traktör yüklü olan 03 FH 214 plakali çekiciye, ardindan 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca çarpti. Kazanin ardindan ortalik adeta savas alanina dönerken, tirin dorsesi yola yan yatti, içerisindeki rulo iplikler ise çevreye dagildi. Kazanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayida polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri ambulanslarla kazada yaralanan ve isimleri belirlenemeyen 2 kisiyi ambulanslarla hastaneye götürürken, hafif yaralanan 2 kisi ise tedaviyi kabul etmedi.

Yalanan feci kaza saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde tirin karsi seritten gelip, önce dönmeye çalisan sifir kilometre yüklü çekiciye ardindan diger araçlara çarptigi anlar yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile