Konya'da 21 Ayri Suç Kaydi Olan Akü Hirsizi Yakalandi

Konya'da 21 Ayri Suç Kaydi Olan Akü Hirsizi Yakalandi

Konya’da yakin zamanda farkli adreslerden 3 tane çekici aküsünü çalan süpheli, polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Hirsizlik ve çesitli suçlardan 21 adet kaydinin oldugu ve evden hirsizlik suçundan arandigi ögrenilen süpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtigimiz hafta merkez Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesinde Ata Sokak üzerine park edilmis çekiciden 2 adet akü, kisa bir süre sonra ise Parsana Mahallesi Sehit Abdullah Simsek Sokakta yine bir çekici araçtan akü çalindigi ihbari üzerine polis ekipleri harekete geçti. Konya Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizligi Büro Amirligi ekipleri ihbarlarin ardindan akülere dadanan hirsizlik süphelisini yakalamak için çalisma baslatti. Olaylarin gerçeklestigi muhitteki güvenlik kamera kayitlarini inceleyen polis ekipleri süphelinin S.K. (30) oldugunu tespit etti. Süphelinin, gözüne kestirdigi çekicilere ait aküleri çalip kendine ait araca yükleyerek götürdügü anlasildi. Yapilan çalismalar sonucunda süpheli sahis, yakalanarak gözaltina alindi. Süphelinin çaldigi aküleri bir hurdaciya sattigi belirlendi. Aküleri sattigi belirlenen hurdaci O.Y. de ekipler tarafindan gözaltina alinarak ‘suç esyasi satin almak’ suçundan hakkinda islem baslatildi.

Hirsizlik süphelisi S.K.’nin hirsizlik ve çesitli suçlardan 21 adet kaydinin oldugu ve evden hirsizlik suçundan arandigi ortaya çikti. Polisteki islemlerinin ardindan süpheli S.K., sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süpheliyle birlikte ele geçirilen akülerse sahiplerine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile