KSO Baskani Büyükegen, Bakan Bilgin'e Konya Sanayisinin Taleplerini Iletti

KSO Baskani Büyükegen, Bakan Bilgin'e Konya Sanayisinin Taleplerini Iletti

Konya Sanayi Odasi (KSO) Baskani Mustafa Büyükegen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin ve Bakan Yardimcisi Faruk Özçelik’e Konyali sanayicilerin sorunlarini ve taleplerini içeren bir rapor sundu. Baskan Büyükegen, Bakan Bilgin’den Konyali sanayicilerin sorunlarinin çözümü için destek istedi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin’e Konya sanayisi ile ilgili bilgiler veren KSO Baskani Büyükegen, Konya’nin üreten, istihdam saglayan ve ihracat yapan öncü sehirlerin basinda geldiginin altini çizdi. Baskan Büyükegen ayrica, Bakan Bilgin’e Konyali sanayicilerin Emeklilikte Yasa Takilanlar (EYT) düzenlemesi, isletmelerde vardiyali çalisma sisteminin tesvik edilmesi, asgari ücret destegi, sanayide yasanan insan kaynagi problemlerinin çözülmesi gibi konulardaki taleplerini içeren bir rapor da sunarak destek istedi.

Bakan Bilgin ise, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek tesekkür etti. KSO Baskani Büyükegen ve yönetim kuruluna yeni dönemde basarilar dileyen Bakan Bilgin, çalisma hayatina verdikleri desteklere devam edeceklerini vurguladi.

Konya Sanayi Odasi’nin Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi ziyaretine Baskan Yardimcisi Necip Çimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Arli ve Ahmet Küçükbacak da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile