Küçük Esnaftan Depremzedelere Destek Açiklamasi Ürünlerde Yüzde 50 Indirim Yapti

Küçük Esnaftan Depremzedelere Destek Açiklamasi Ürünlerde Yüzde 50 Indirim Yapti

Kahramanmaras’ta depremlerin ardindan is yerini açan Latif Dalyan, depremzede vatandaslara özel magazasindaki ürünlerde yüzde 50 indirim yapti.

6 Subat’taki iki büyük depremin merkezi Kahramanmaras’ta esnaflik yapan Latif Dalyan, depremzedelere özel konfeksiyon magazasindaki ürünlerde yüzde 50 indirim yapti. Depremzede vatandaslar ise indirimden memnun kaldigini belirtti.

Depremin ardindan 35 gün sonra is yerini açan Dalyan, depremin yasandigi gün Kabe’de oldugunu söyledi.



Esnaf Latif Dalyan, "Sanliurfa’daydim 35 gündür, ’Gideyim benim de bir katkim olsun’ dedim. Allah razi olsun onlarda geliyorlar birbirimize katkida bulunuyoruz. Elimizden geldigi kadar yaralarimiza mehlem oluyoruz. Insallah bugünleri de atlatacagiz en kisa zamanda. Ben deprem aninda Kabe’deydim. Geldigim gece de Sanliurfa’ya döndüm. Depremin Sanliurfa’da yasadim ama çok kötü bir depremdi. Allah bir daha göstermesin ülkemize" dedi.

Depremzede Ugurcan Ayyildiz ise "Apartmanin enkazin altindan çiktik. Sonra köyümüzdeki evimize gittik. Orada 2+1 evimiz vardi. Elbiselerimizi esyalarimizi çikartamadik. Buraya geldik. Burada da yüzde 50 indirim vardi. Buradan faydalandik agabeylerden Allah razi olsun" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile