Küçük Kediyi Kurtarmak Için Büyük Seferberlik

Küçük Kediyi Kurtarmak Için Büyük Seferberlik

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Resadiye Kavsaginda küçük kediyi trafikte yolun ortasinda gören herkes onu kurtarmak için seferber oldu.

Trabzon’da sehir içi trafigin en yogun noktalarindan biri olan Resadiye Kavsagi ilginç bir olaya taniklik etti. Minik bir kedi yavrusunun yolda oldugunu gören ve ezilecegini düsünen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu’nun da seyir halinde oldugu araç hemen yolda durdu. Durumu gören trafikteki araç sürücüleri hemen trafigi durdurdu, karsi seritten gelen baska bir araç yolu kapatarak kendini ezilmesine engel oldu.

Araçlardan korkan kedi, kendini bu sirada AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu’nun bulundugu aracin altina altina atti. O sirada itfaiye ekiplerine bilgi veren Milletvekili Bahar Ayvazoglu kedinin kurtarilmasi için baslayan seferberlige destek oldu. Minik kedi girdigi aracin altindan çikartilamazken, bir süre sonra aracin motorunun içine girdi. Durumu gören bir kamyon soförü de kamyonu ile durarak yardimci oldu. Kedi uzun ugraslar sonrasinda buradan çikartilarak kaçtigi kamyon tekerleginde itfaiye ekipleri tarafindan ezilmekten kurtarilarak güvenli bir bölgeye birakildi.

Itfaiye ekiplerine ve yoldan geçen vatandaslara tesekkür eden AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu çok duygulandigini belirterek “Iste biz böyle milletiz. Yavru bir kediyi kurtarmak için bir anda isleyen trafik durdu, gidis-gelis yönlü olarak yol kapatilarak herkes kendi imkânlariyla kurtarmaya destek olmaya çalisti. Özellikle kamyonunu oraya getirip motora hava tutarak kedinin aracin iç kismindan çikmasini saglayan kamyoncu abimize ve itfaiye ekiplerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile