Küçükçekmece'de Ehliyetsiz Sürücü Iki Çocuga Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Küçükçekmece'de Ehliyetsiz Sürücü Iki Çocuga Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Küçükçekmece’de, ehliyetsiz sürücünün kullandigi hafif ticari araç kontrolden çikinca önce park halindeki araca ardindan iki çocuga çarpti. Yaralanan iki çocuk hastaneye kaldirilirken kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün aksam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde yasandi. Iddiaya göre, ehliyeti olmayan sürücü 34 RGB 58 plakali hafif ticari aracin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araca ardindan sokaktaki iki çocuga çarpti. Sürücü daha sonra bahçe duvarina vurdu. Kazada iki çocuk yaralandi, sürücü ise kazayi yara almadan atlatti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalenin ardindan biri kiz iki çocuk hastaneye kaldirildi. Iddiaya göre ehliyeti olmayan sürücü ise olay yerinden kaçarak uzaklasti. Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücünün babasini ifade için karakola götürdü. Hastanede tedavileri devam eden iki çocugunun hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Kaza yapan araç ise çekici yardimiyla kaldirilarak otoparka çekildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde kontrolden çikan aracin iki çocuga çarptiktan sonra duvara vurdugu görülürken, sokakta kadinlarin ise sürücüye tepki gösterdigi kaydedildi. Kaza ile ilgili sorusturma sürüyor.

Kaza ile ilgili konusan görgü tanigi Fadil Abdullah, “Bir tane araba geldi, önce park halindeki arabaya çarpti. Sonra çocuklara vurdu, en son duvara çarpti. Iki tane çocugu ezdi, ayaklari kirildi. Sürücünün de ehliyeti yoktu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile