Kurtarilan Yavru Kuslar Onunla Hayata Tutunuyor

Kurtarilan Yavru Kuslar Onunla Hayata Tutunuyor

Manisa’da hayvan dostu olarak taninan Hamdi Öklü hayatta kalma mücadelesi veren hayvan ve kuslara sahip çikiyor. Bir günde 5 yavru kusun kendisine ulastigini anlatan Öklü oglunu da kendi gibi yetistirerek ölümle pençelesen canlilara umut oluyor.

Manisa’da Itfaiye ekipleri tarafindan bir apartman boslugundan kurtarilan yavru karga hayvan dostu olarak taninan Hamdi Öklü’ye ulastirildi. Manisa Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Itfaiye Daire Baskanliginda görevli ekipler, bir bina boslugunda karga yavrusunun mahsur kaldigi ihbari üzerine olay yerine hareket etti. Olay yerinde ekiplerin hummali çalismasi sonrasi yavru karga kurtarildi. Ekipler yavru kargayi kurtardiktan sonra hayvan dostu olan Hamdi Öklü’ye teslim etti.

Itfaiye ekipleri bu tür kuslari genelde Hamdi Öklü’ye getirdiklerini ve Öklü’nün bakimlarini yaptiktan sonra dogaya saldigini belirterek tesekkür etti.

Hamdi Öklü de kargayi kurtaran ekiplere tesekkür ederek, "Itfaiye ekibindeki arkadaslarimiza duyarliliklarindan dolayi tesekkür ediyorum. Biraz küçük, yavru aç kaldigi için zayiflamis. Yavruyu oglum Mehmet Ibrahim’e teslim ediyorum. Bu yavruya kendisi bakacak. Yetistirip büyütüp tekrardan dogaya salacak. Bugün getirilen kargayla birlikte toplamda 5 tane kus getirildi.

Karaagaç’ta mezarlikta bulunan bir yavru baykus, sabah Celal Bayar Üniversitesi bahçesinde bulunan 2 tane Ebabil, bir tane de bir vatandas tarafindan kedinin agzindan kurtarilan serçe ulastirildi bana. Simdi de itfaiye ekipleri yavru kargayi getirdi. Bakimlarini yapiyoruz, Besliyoruz, büyüdügü zaman tekrar dogaya saliyoruz ve gidiyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile