Kusadasi Belediyesi'nin Zabita Aracina Çirkin Saldiri

Kusadasi Belediyesi'nin Zabita Aracina Çirkin Saldiri

Kusadasi Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne ait bir araç kimligi belirsiz kisi veya kisilerce tahrip edildi. Belediye binasinin arkasindaki alanda park halinde bulunan araca yönelik olarak gece saatlerinde gerçeklestirildigi tahmin edilen saldiri ile ilgili olarak sorusturma baslatildi.



Sabah saatlerinde mesainin baslamasi ile birlikte Kusadasi Belediyesi Zabita Müdürlügü çalisanlarinin, belediye binasinin arkasinda park halinde bulunan hizmet aracinin tavanina parke tasi atildigini, sileceklerinin ve ön kaportasinin tahrip edildigini fark etmeleri üzerine Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bilgi verildi.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Emniyet Müdürlügü yetkilileri tarafindan konu ile ilgili olarak sorusturma baslatildi.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, kamu malina zarar vermenin vandallik oldugunu belirterek “Kusadalilara hizmet etmek için gece gündüz çalisan Zabita Müdürlügümüzün aracina yönelik olarak gerçeklestirilen bu çirkin saldiri asla kabul edilemez. Bu araçlar halkimizin vergileriyle alinmaktadir ve bu tip saldirilar halka zarar vermektedir. Bunun adi açikça halk düsmanligidir. Sorumlularin bir an önce tespit edilerek gerekli cezanin verilmesi için konunun takipçisi olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile