Kütahya Belediyesi, Yesil Enerjiye Yeni Bir Yatirim Daha Kazandiriyor

Kütahya Belediyesi, Yesil Enerjiye Yeni Bir Yatirim Daha Kazandiriyor

Çevreye duyarli yatirimlariyla yesil belediyeler arasinda yer alan Kütahya Belediyesi, yesil enerjiye yeni bir yatirim daha kazandiriyor.

Kütahya Belediyesi ile Osmangazi Elektrik Dagitim A.S. arasinda, 2,5 mega wattlik günes enerji santrali için lisanssiz elektrik üreticilere dagitim sistemine baglanti anlasmasi imzalandi.

Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’in makaminda imzalanan protokolde Baskan Isik, “Çok hayirli bir is için bir araya geldik. Kütahya Belediyesi’ne ait olan alan üzerinde kurulacak yaklasik 2,5 mega wattlik günes enerji santrali için lisanssiz elektrik üreticilere dagitim sistemine baglanti anlasmamizi, Osmangazi Elektrik Dagitim A.S. direktörümüz ve il müdürümüzle birlikte imzalayacagiz. Sehrimize ve ülkemize hayirli olsun. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin konusmasinda, “Yesil enerjiye yaptiginiz yatirimlarla beraber bölgemizde yeni bir üretim santralimiz olacak. Buradan günese dayali, çevreye duyarli enerjiyi de kullanima sunacagiz” ifadelerine yer verdi.

Protokol imza töreninde Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin ve OEDAS Kütahya Il Müdürü Kamil Ugur Mumcu yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile