Kütahya'da Firari Cinayet Zanlisi Yakalandi

Kütahya'da Firari Cinayet Zanlisi Yakalandi

Kütahya’nin Aslanapa ilçesinde bir kisiyi tüfekle ates ederek öldürdükten sonra kaçan katil zanlisi polis ekiplerince yakalandi.

Kütahya Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri 3 gün önce Haydarlar köyünde ikamet eden 56 yasindaki Süleyman Uymaz’a tüfekle ates ederek ölümüne neden olan katil zanlisi 47 yasindaki Ali Bayram’in daha önceden karismis oldugu kasten yaralama suçundan Tavsanli Açik Cezaevinden izinli olarak çikis yaptigi ve izin süresi dolmasina ragmen teslim olmadigi, cinayet olayini gerçeklestirdikten sonra köye yakin ormanlik bölgede kaldigini ve il merkezine geldigini tespit etti.

Sahsin bulunabilecegi degerlendirilen yerlerde yakalanmasina yönelik yapilan çalismalar neticesinde Ali Bayram Yunusemre Mahallesi Ragip Gümüspala Caddesinde yakalandi. Olayda kullanilan tüfegin teminine yönelik yapilan yer göstermede, Afyonkarahisar yolu üzerinde 15. Kilometresindeki çevreyolu Gedikoglu Çiftligi bölgesinde olayda kullanilan pompali tüfek ve 5 adet av tüfegi fisegi ele geçirildi.

Yapilan GBT sorgulamasinda sahsin, Kütahya Ilamat ve Infaz Bürosu tarafindan silahla tehdit, Tavsanli 1.asliye ceza mahkemesi tarafindan hükümlü ve tutuklunun kaçmasi, Kütahya Ilamat Ve Infaz Bürosu tarafindan silahla tehdit, Kütahya Sulh Ceza Hakimligi tarafindan kasten öldürme olmak üzere 4 ayri suçtan toplamda 4 yil 8 ay 22 gün kesinlesmis hapis cezasi oldugu tespit edildi.

Süpheli Ali Bayram islemlerinin ardindan Kütahya Il Jandarma Komutanligi görevlilerine ele geçirilen tüfek ve fiseklerle birlikte teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile