Kütahya'da Kick Boksta Ulusal Ve Uluslararasi Yarismalarda Basari Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi

Kütahya'da Kick Boksta Ulusal Ve Uluslararasi Yarismalarda Basari Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi

Kütahya’da kick boksta ulusal ve uluslararasi yarismalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Yeni Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen törene AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Vekili Turhan Yavuz, Kick Boks Kütahya Il Temsilcisi Ahmet Arabaci ve Kick Boks Milli Takim Hakemi Fatma Çakir, sporcular ve aileleri katildi.

Kinc Boks Kütahya Il Temsilcisi Ahmet Arabaci, geçtigimiz yil kick boksta birçok ulusal ve uluslararasi basari elde ettiklerini dile getirdi. Arbaci, "Biz burada gençlerimize sadece spor egitimi vermiyoruz. Gençlerimizi ayni zamanda milli ve manevi degerlere bagli bireyler olarak yetistirmeye çalisiyoruz. Kick boksta basarilarimiz bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Daha sonra kick boksta basari elde eden sporculara ödülleri AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Vekili Turhan Yavuz, Kick Boks Kütahya Il Temsilcisi Ahmet Arabaci ve Kick Boks Milli Takim Hakemi Fatma Çakir tarafindan takdim edildi.

Kick Boks Kütahya Il Temsilcisi Ahmet Arabaci ve Kick Boks Milli Hakemi Fatma Çakir tarafindan AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci’ya birer çift eldiven hediye etti. Önsay ve Bayirci, eldivenleri giyerek basin mensuplarina poz verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile