Kuyucak'in Düsman Isgalinden Kurtulusunun 101. Yil Dönümü Kutlandi

Kuyucak'in Düsman Isgalinden Kurtulusunun 101. Yil Dönümü Kutlandi

Kuyucak’in kurtulusunun 101. yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydani’nda yabanci ve yerli halk oyunlari ekipleri izleyenleri costurdu.



Kuyucak 5 Eylül kurtulus etkinlikleri çerçevesinde Kuyucak Cumhuriyet Meydani’nda yerli ve yabanci ülkelerden olusan halk oyunlari gösterisi düzenlendi.

Kuyucak Ugur Mumcu Parki’ndan baslayarak Inönü Caddesi boyunca kortej yürüyüsü gerçeklesti. Yürüyüs, Cumhuriyet Meydani’nda son buldu. Programa Kuyucak Belediyesi Halk Oyunlari Ekibi ve Nazilli Belediyesi Halk Oyunlari Ekibi’nin yani sira Misir, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Acara Özerk Cumhuriyeti, Hindistan, Makedonya ve Gürcistan ülkeleri katildi.



Kuyucak Cumhuriyet Meydani’nda birbirinden güzel hünerlerini sergileyen halk oyunlari ekipleri izleyenleri costurdu. Halk oyunlari topluluklarinin gösterileri büyük begeni topladi. Görkemli bir sölene dönüsen etkinlik, Kuyucaklilar tarafindan ilgiyle takip edildi. Birlik ve beraberlik vurgusunun ön planda oldugu etkinlikte Kuyucak Belediye Baskani Mehmet Çömden, programa katilan kafile sorumlularina hediye paketi verdi.

Kuyucak Belediye Baskani Mehmet Çömden, “Kuyucagimizin kurtulusunun 101. yil dönümü kutlama programi çerçevesinde, Ilçemiz Cumhuriyet Meydani’nda yerli ve yabanci kardes ülkelerimizin halkoyunlari ekiplerinin gösterileri ile görkemli bir sölene ev sahipligi yaptik. Kardes ülkelerimizi Kuyucak’imizda agirlamaktan mutluluk duyduk. Etkinligimize katilan tüm misafirlerimize tesekkür ediyorum” dedi.



Programa; Kuyucak Belediye Baskani Mehmet Çömden, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, AK Parti Kuyucak Ilçe Baskani Ali Güçlü, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve Kuyucaklilar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile