KYK Genel Müdür Yardimcisi Ali Özdemir, Balikesir'i Ziyaret Etti

KYK Genel Müdür Yardimcisi Ali Özdemir, Balikesir'i Ziyaret Etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardimcisi Ali Özdemir, Balikesir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesindeki kurumlari ziyaret ederek önemli temaslar gerçeklestirdi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Yardimcisi Ali Özdemir, Balikesir’deki yurtlarin hizmetlerinden memnun olduklarini belirtti.

Ögrencilerin görüsleri ve talepleri degerlendirilerek gelecege yönelik planlamalarla, gençlerimizin yarinlara hazirlanmasi için bakanligin tüm imkanlariyla yanlarinda olduklarini ifade etti.

Il Müdürü Adem Özalp, Balikesir genelinde yapilan çalismalar hakkinda Ali Özdemir’e bilgi verdi. Projeler üzerinde fikir alisverisinde bulunuldu. Özdemir, Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde (BANÜ) okuyan ögrenciler için Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilimize kazandirilan projelerden biri olan ve yapimi devam eden Bandirma Modüler Çelik Yurdu’ndaki süren çalismalari yerinde inceledi ve görevli personelden süreç hakkinda bilgi aldi.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardimcisi Ali Özdemir ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Özalp, Balikesir Gençlik Merkezi BAÜN Genç Ofis’te Yurt-Time ögrencileri ve ögrenci temsilcileri ile bir araya geldi. Bulusmada gençlerin sosyal ve maddi anlamda desteklenmesi, spora tesvik edilmesi, çalisma hayatina hazirlanmalari, genç istihdamina katki sunulmasi ve yurtlara aidiyet duygusunun güçlendirilmesi gibi amaçlar tasiyan Yurt Time Projesine gençlerin talebinin her geçen yil artarak devam ettigi ve gençlerin taleplerine göre çalismalarin sürdürülecegini belirtti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardimcisi Ali Özdemir, Balikesir’deki Birlesmis Milletler 75. Yil Gençlik Merkezi’nde bir dizi toplanti gerçeklestirdi. Bu toplantilarda Yurt Hizmetleri, Egitim Arastirma Koordinasyon Birimi, Yurt Müdürleri, Yurt Egitim Sorumlulari, Manevi Rehberler, Psikologlar ve Gençlik Merkezi Koordinatörleri ile bir araya geldi. Yapilan toplantida gençlerin Bakanligimizin hizmetlerinden en iyi sekilde yararlanabilmesi için planlamalar yapildi.

Il Müdürü Adem Özalp, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Ali Özdemir’in Balikesir’e yaptigi ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin çagin gereklerine uygun, nezih ve temiz mekanlarda vakit geçirebilmeleri için gereken tüm çalismalarin yapildigini belirterek gençlere en iyi sekilde hizmet verilmeye devam edilecegini ifade etti.

Ayrica, Özdemir’e ziyaretleri ve destekleri dolayisiyla tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile