Lavanta Tarlasinda Muhtesem Podyum Açiklamasi Ünlü Isimler Mor Tarlada Ilk Kez Podyuma Çikti

Lavanta Tarlasinda Muhtesem Podyum Açiklamasi Ünlü Isimler Mor Tarlada Ilk Kez Podyuma Çikti

Tekirdag’a gelen ünlü isimler, mor lavanta tarlalarinda podyuma çikti. Ünlülerin moda kumasçisi olarak taninan Cafer Andiç, yurtiçinde ve yurtdisinda gerçeklestirdigi birçok defilenin ardindan Türkiye’de ilk kez mor lavanta tarlalarinda defile gerçeklestirdi.

Ünlü Modaci ve Tasarimci Cafer Andiç tarafindan Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde bulunan bir lavanta bahçesinde düzenlenen ‘Rainbow’ isimli defilede Ece Gürsel, Sebnem Schaefer, Kate Alexeeva, Sevil Uyar, Wilma Elles ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerin de yer aldigi 27 manken boy gösterdi. Adeta bir podyuma dönüsen lavanta tarlalarinda yürüyen mankenler Andiç’in tasarimi elbiseleri sergiledi. Tekirdag’in mor tarlalarinda düzenlenen podyum renkli görüntülere sahne oldu. Tekirdag basta olmak üzere Istanbul ve çevre illerden gelen onlarca vatandasta defileyi yakindan takip ederek bol bol fotograf çekti. Tekirdag’daki muhtesem lavanta defilesi havadan drone ile de görüntülendi.

Türkiye’de bir ilki yapti

Düzenlenen defilede konusan Andiç, “Istanbul’da tekstil alaninda ticaret yapiyorum. Ben is adamiyim. Yani sira modaciyim. Modada yer aliyorum. Türkiye’de ilk olacak lavanta tarlasinda Tekirdag’da bir ilki gerçeklestiriyorum. Bunun mutlulugunu ve bunun gururunu yasiyorum. Bundan dolayi da çok sevinçliyim. Sevgili Ahmet Hacioglu degerli müdürüm, degerli dostum büyügüm. Onun da katkilariyla beraber yaptim. Bu projede gerçekten çok ciddi yatirimlar yaparak Türkiye’mizin degerli modellerinin hepsini buraya toplamanin heyecanini yasiyorum. Tabii bir koreografimiz var, 27 modelle çikiyoruz. Yine kalabalik bir model sayimiz. Yürüme alanimiz gerçekten 100 metre toplaminda 300 metre yapiyor. Yine bu Türkiye’de bir daha önce düz bir yürüyüs yapildi. Biz koreografili bir yürüyüs yapiyoruz ve çiçekler içinde arilar içinde. Tamamen dogal. Öncelikle Nisantasi’ndayim birçok alanda ticari alanda da tekstil alaninda atilimlarim var. Türkiye’de Türkiye taninmis bir isim olarak öncelikle bunu size söylüyorum. Genç, yetenekli, girisimci kardeslerimizin yolu açilsin diye bunlari yapiyoruz. Insallah bunlar bir örnek olur. Örnek dahilinde de güzel bir dedigini sonucu ortaya çikar diyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile