Mahallelerin Istek Ve Talepleri Masaya Yatirildi

Mahallelerin Istek Ve Talepleri Masaya Yatirildi

Düzce Belediye Baskan Vekili Hasan Günden, Akpinar, Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bulustu. Günden, vatandaslarin istek ve taleplerini dinlerken, sorunlarin çözümü noktasinda birlikte hareket edilecegini söyledi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün baslatmis oldugu ve vatandaslarla birebir hasbihal ederek sorunlarin çözümü noktasinda hizli yol alinmasini sagladigi mahalle toplantilari tüm hiziyla sürüyor. Baskan vekili Hasan Günden, Akpinar, Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi. Beraberinde Baskan Yardimcilari Oya Kocaman, Beytullah Yilmaz, Okan Kaltu ve ilgili birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile ortak alanda gerçeklestirilen toplantida bir araya gelen Günden, mahallelerin öne çikan sikintilarini dinledi. Günden, mahalleler bazinda belediyenin yaptigi, yapacagi devam eden yatirimlarina yönelik süreci paylasti.

Daha sonra Akpinar Mahallesine geçen Günden ve beraberindekiler, çocuklarin alkislari esliginde mahalle sakinleriyle bulustu. Mahallelilerin istek ve taleplerini dinleyen baskanvekili Günden, yapilmasi gereken çalismalarin hizli sekilde tamamlanacagini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile