Mahalleli Istedi, Belediye Yapti

Mahalleli Istedi, Belediye Yapti

Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, kent genelinde devam eden çalismalari inceledi. 3063 Sokak’ta vatandaslarin talepleri dogrultusunda açilan yolu ve müze arkasinda devam eden dogal gaz çalismalarini inceleyen Baskan Ceritoglu Sengel, sosyal medya hesaplarindan yayinladigi video ile çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Gökkusagi Parki’nin bir üst caddesinde yer alan 3063 Sokak’ta bulunan evlerin daga yakin olmasi sebebiyle evlerde olusan rutubet sorununa çözüm sunmak amaçli vatandaslardan gelen talep üzerine yol çalismalari basladi.

Çalismanin yapildigi sokakta vatandaslarla sohbet eden Baskan Ceritoglu Sengel daha sonra müze civarindaki dogal gaz çalismalarini da inceledi. Efes Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel’in Izmir Gaz ile yaptigi görüsmeler sonucunda baslayan çalismalar kapsaminda hat dösemeleri ve ayni zamanda tas dösemeleri devam ediyor. Müze çevresinde devam eden dogal gaz çalismalari vatandaslardan gelen talebin yerine getirilmesi sebebiyle önem tasiyor.

Rutubet sorunu çözülüyor

Çalismalar ile ilgili açiklama yapan Baskan Ceritoglu Sengel, “Gökkusagi Parki’nin bir üst caddesinde yer alan 3063 sokakta yol yoktu. Bu sokakta bulunan evlerin daga yakin olmasi sebebiyle rutubet sorunu yasaniyordu. Bir an önce yolun açilmasi gerekiyordu. Buradaki hanelerde oturan vatandaslarimizin çok uzun zamandan beri talebiydi. 200 metreden fazla bir yol açimini yerine getiriyoruz. Açilan yolla uzun süredir 3063 sokakta bulunan vatandaslarin talebi yerine getirildi.

Atatürk Mahallesi’nde müzenin arkasindaki yolda uzun süreden bu yana talep edilmis olan dogal gaz hattinin dösenmesi devam ediyor. Uzun süreden beri bizim Izmir Gaz ile olan mevcut hatlarin dösenmesine iliskin çalismalarimiz vardi. Umut ediyoruz bir dahaki kisa artik buradaki evlerin hepsine dogal gaz gelmis olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile