Makine Sektörü Izmir'de Bulusuyor

Makine Sektörü Izmir'de Bulusuyor

Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde IZFAS, Izgi Fuarcilik ve 4M Fuarcilik is birliginde ikinci kez düzenlenecek IMATECH-Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuari, 2024 yilinda da makine sektörünün en büyük bulusmalarindan olacak.

IMATECH Fuari, geçtigimiz yil 15-18 Mart tarihleri arasinda dört gün boyunca yerli, yabanci makine ve üretim sektörlerindeki tüm aktörleri Izmir’de tek çati altinda bir araya getirerek teknolojinin bulusma noktasi olmustu. Almanya, Amerika Birlesik Devletleri, Avustralya, Belçika, Çin, Kanada, Polonya ve Tayvan’dan firmalarin da katildigi fuarda, temsilciliklerle birlikte 114 yerli ve yabanci katilimci yer alirken bu firmalarin 200’den fazla markasi, profesyonel ziyaretçilerle bulusmustu. Fuari, Türkiye’nin 62 ilinden ve Almanya, Çin, Fransa, Rusya, Hindistan, Hollanda gibi dünyanin dört bir yanindaki ülkelerden yerli yabanci toplam 11 bin 879 kisi ziyaret etmisti. IMATECH - Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuari, bu yil 22-25 Subat tarihleri arasinda fuarizmir’de ikinci kez ziyaretçilerini agirlayacak.

Fuarda; takim tezgâhlari, CNC ve lazer makineleri, endüstriyel robotlar, kaynak teknolojileri, markalama, otomasyon sistemleri gibi genis bir ürün yelpazesiyle birçok farkli alandan gelecegin fabrikalari için ihtiyaç duyulan tüm endüstriyel sistemler bir arada sunulacak. Ikili görüsmeleri ile ticari anlasmalara imza atilacak fuarda, çok sayida makinenin satisinin da gerçeklestirilmesi bekleniyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alani fuarizmir’de gerçeklestirilecek IMATECH Fuari, sektörün yogun ilgisiyle yüzde 100’ün üzerinde bir büyüme ile 50 bin metrekare alanda düzenlenecek.

Fuar; gidadan medikale, tekstilden savunma ve havaciliga, madencilikten kuyumculuga, tarimdan enerjiye kadar genis bir alanda üretim yapilan Ege ve Akdeniz havzalarindaki üretim çesitliligini ve ihtiyaçlarina yönelik çözümler sunacak. Fuarla yerli yatirimcilari yerli ve ithal teknolojilerle bulustururken yerli üreticileri de yabanci yatirimcilarla bulusturmak, yerli makine üreticilerinin ihracatini artirabilmek hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile