Malazgirtli Kirtasiyeciden Ögrencilere 'Ücretsiz Deneme Sinavi'

Malazgirtli Kirtasiyeciden Ögrencilere 'Ücretsiz Deneme Sinavi'

Mus’un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren bir kirtasiye, yeni egitim ögretim yilinda ilçe genelindeki tüm ortaokullarin 8. sinif ve liselerin 12. sinif ögrencileri için ücretsiz deneme sinavi düzenliyor.

Malazgirt Bilim Kirtasiye sahibi Feryat Balci, Covit-19 pandemisi dolayisi ile ilçede egitim gören tüm ögrencilerin zorlu ve oldukça stresli bir süreç yasadigini söyledi.

Pandemi döneminde etkilenen ögrencilere destek vermek amaciyla ortaokullarin 8. sinif ögrencileri için yaklasik bin 300 adet, liselerin 12. sinif ögrencileri içinde yaklasik 700 adet ücretsiz deneme sinavi kitapçigi dagitarak deneme sinavi düzenlendiklerini ifade eden Feryat Balci, "Maksadimiz pandemi döneminde derslerden uzaklasan ögrencilerimizin bilgilerini tazelemek. "Bizler yaklasik 2 yildir pandemi dolayisi ile kapanan okullar yüzünden is yapamiyorduk. Çok sükür yeni normallesme süreci ile okullarimiz açildi. Bizde yillardir demene sinavi aldigimiz firmanin kurumsal ürünü olan ‘Hazir Bulunusluk’ demen sinavi istedik. Sag olsun firma yetkililerimiz bize toplamda 2 bin adet uygun fiyata demene sinavi kitapçigi yolladi. Firma yetkililerine Malazgirtli ögrenciler adina çok tesekkür ediyorum. Bizde bu kitapçiklari okullarimiza dagittik. Dememen sinavina girecek ögrencilerimize basarilar diliyorum. Insallah tez zamanda bu corona virüs illetinden kurtuluruz” dedi.

Deneme sinavina giren ögrencilerin aileleri ise, “Böyle dönemlerde ve zor sartlarda denemelerin olmasi bizim için iyi oldu. Sekizinci siniflarda okuyan ögrencilerimiz ile 12. sinif ögrencilerimiz hem deneme notlarini ögreniyorlar hem de ortalamalarini ögreniyorlar. Ögrencilerimize bu imkâni sagladigi için kirtasiye yetkililerine çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile