Mama Bekleyen Kedinin Köpeklerle Kavgasi Kamerada

Mama Bekleyen Kedinin Köpeklerle Kavgasi Kamerada

Diyarbakir’in Kayapinar ilçesinde sokak kedisi, mama bekledigi bakkalin önünde iki sokak köpegi tarafindan sikistirilmasi ve oradan kurtulmaya çalismasi güvenlik kamerasina yansidi.

24 Subat’ta sabah saatlerinde merkez Kayapinar ilçesindeki bir marketin güvenlik kamerasina yansiyan olayda sokak kedisi, sürekli sabahlari mama için bekledigi yerde iki köpegin saldirisina ugradi. Kendisine hamle eden köpeklerden korkmayarak üzerlerine saldiran kedi, patilerinin savunmasiyla kurtuldu.

Kediye sürekli mama veren market sahibi Mehmet Katran, güvenlik kamerasini kontrol ettiginde her sabah besledigi sokak kedisinin iki köpek tarafindan kenara sikistirildigini ve köpeklerle bas ettigini gördügünde sasirdiklarini söyledi.



Kedinin kurtulma sansi olmazken kendini bir anda korumasiyla aralarindan kaçtigini ifade eden Katran, “Geçtigimiz cumartesi günü is yerini açtiktan sonra güvenlik kameralarini izledim. Her aksam disari kedi köpek mamasi birakir, sokak hayvanlari gelir yer. Muhtemelen mama bitmis olmali ki kedi dükkanin açilisini kapi önünde bekliyor. O sirada kedi iki köpegin saldirisina maruz kaliyor. Allah muhafaza etsin dedikleri bu olsa gerek. O kedinin kurtulma sansi olmazken, kendini savunup aralarindan kaçiyor” dedi.



“Kedi korkudan 10 saat agaçta durdu”

Kedinin nasil kurtuldugunu hayretle izledigini dile getiren Katran, “Kedi sabahlari gelir kapinin önünde sürekli mama veririz. Kedimiz hiperaktif iki köpegin saldirisinda nasil kurtuldu hayretle izledik. Kedi korkudan 10 saat asagi inmemis. Komsular sag olsun merdivenle kedinin agaçtan inmesine yardim etti. Indikten sonra da kedi sokta olma etkisiyle hala arabanin altinda bekliyordu. Sonrasinda seslendim, kafasini bana dogru çevirip kucagima geldi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile