Marcao'nun cezası belli oldu!

Marcao'nun cezası belli oldu!

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'ya verilen ceza belli oldu! PFDK, Marcao'ya 8 maç ceza verdi. Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmış ve Galatasaray tarafından da kadro dışı bırakılmıştı. İşte Marcao'nun forma giyemeyeceği maçlar...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao'ya 8 maç ceza verdi. Marcao, Pazartesi akşamı oynanan maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa daha sonra da yumruk atmıştı.

SON DAKİKA: GALATASARAYLI MARCAO'YA 8 MAÇ CEZA!

Pazartesi akşamı oynana Giresunspor karşılaşmasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ve herkesin tepkisini çeken Marcao'ya 8 maç ceza verildi.

İŞTE PFDK'NIN AÇIKLAMASI!

'GALATASARAY A.Ş. sporcusu MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA'nın, 16.08.2021 tarihinde oynanan GZT GİRESUNSPOR-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 8 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.'

İŞTE MARCAO'NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR!

Hatayspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor, Göztepe, Rizespor ve Konyaspor maçlarında sahada olamayacak. Marcao, Beşiktaş derbisinde sahada olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile