Medical Point Gaziantep Akademik Kadrosunu Güçlendiriyor

Medical Point Gaziantep Akademik Kadrosunu Güçlendiriyor

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde 6 yildir görev yapan Anestezi ve Reanimasyon Uzmani Prof. Dr. Hüseyin Yildiz ile hastanede 4 yildir görev yapan Kulak Burun Bogaz Uzmani Prof. Dr. Aylin Gül’e verilen profesörlük unvani için hastane yönetimi tarafindan bir kutlama etkinligi gerçeklestirildi.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmani Prof. Dr. Hüseyin Yildiz ve Kulak Burun Bogaz Uzmani Prof. Dr. Aylin Gül için profesörlük etkinligi, hastanenin Yesemek Toplanti Salonunda hastane yönetimi ve hekimlerin katilimiyla pasta kesilerek kutlandi. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba’nin önderliginde gerçeklestirilen etkinlikte, Kubba, Prof. Dr. Hüseyin Yildiz ve Prof. Dr. Aylin Gül’ü basarilarindan dolayi tebrik etti. Medical Point Gaziantep Hastanesi’nin uzman ve akademik kadrosunun her geçen gün büyüyerek halka sifa dagittigini vurgulayan Yönetim Kurulu Baskani Kubba, hastanedeki tüm hekimlere akademisyenlikle ilgili kariyerlerini, profesörlükle taçlandirmalarinda yönetim olarak her zaman destek olacaklarini belirtti.



Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba sözlerinin devaminda, "Medical Point Hastaneler Grubu olarak Gaziantep, Batman ve Izmir olmak üzere bir çok bölgede uzman kadromuzu daha da güçlendirmek adina akademisyenlerimizi kadromuza dahil ediyoruz. Bu sayede, Medical Point markasi ile her alanda öncü ve örnek hastane olmayi hedefliyoruz. Güçlü akademik kadromuzun yaninda, farkli bölümlerin yer aldigi yan dal branslarinda da Türkiye’nin dört bir yanindan belirttigimiz illere gelen ve bu hastanelerimizde görev yapan birbirinden degerli, uzman hekimlerimiz mevcuttur. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, teknolojik yapimiz ve güçlü akademik kadromuz ile referans konumundayiz. Gaziantep hastanemizdeki Anestezi ve Reanimasyon Uzmani Prof. Dr. Hüseyin Yildiz ve Kulak Burun Bogaz Uzmani Prof. Dr. Aylin Gül’ün profesörlük unvanina ulasmalari gücümüze güç katti ve bizleri onore etti. Degerli hekim arkadaslarimizi kutlar basarilarinin devamini dilerim" dedi.



Bashekim Prof. Dr. Ekber Sahin ise Medical Point Gaziantep Hastanesi kadrosunda yer alan Anestezi ve Reanimasyon ile Kulak Burun Bogaz ekibinin güzel islere imza attigini belirterek Prof. Dr. Yildiz ile Prof. Dr. Gül’ü basarilarindan dolayi tebrik etti.

Prof. Dr. Yildiz 6 yildir, Prof. Dr. Gül ise 4 yili askin bir süredir Medical Point Gaziantep ailesinin üyesi olmasindan mutluluk duyduklarini belirtti.

Bu etkinligi gerçeklestirdigi için tüm hastane yönetimine basta Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba olmak üzere ailelerine ve çalisma arkadaslarina tesekkürlerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile