Meskispor Boks Takımının Büyük Başarısı

Meskispor Boks Takımının Büyük Başarısı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası‘nda ikinci olan Yunus Yıldızı ve MESKİSPOR Boks Takımı Antrenörü İbrahim Gündüz‘ü makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı.

MESKİSPOR Boks Takımı Antrenörü İbrahim Gündüz ziyarette yaptığı açıklamada, Türkiye ikinciliği elde eden Yunus Yıldız‘ın kendilerine büyük sevinç yaşattığını belirterek, "Başarı çıtamızı yükselterek Avrupa ve Dünya şampiyonalarında iyi dereceler hedefliyoruz. 46 kilogram boksörümüz Yunus Yıldız, Çorum‘da yapılan 500‘den fazla sporcunun katıldığı müsabakalarda Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası‘nda 4 maç kazanarak finale yükselmiş ve finalde de sayı farkı ile ikinci olmuştur. İyi maçlar çıkaran boksörümüz, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. Bizlere desteğini esirgemeyen Genel Müdürümüz Kamil Ülgen ile kazanılan bu başarının mutluluğunu paylaşmaya ve teşekkür etmeye geldik" dedi.

MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ise, Yunus Yıldız‘ı Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası‘nda elde ettiği başarıdan dolayı kutladığını belirterek, "Boksörümüze bu güveni aşılayan değerli hocamız İbrahim Gündüz‘ün verdiği derslerle bu başarıda büyük payı var. Yunus‘u tebrik ediyorum. Azmi ve hırsıyla gurur kaynağımız oldu. Kendisine desteklerimiz sürecek. Avrupa ve Dünya şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edeceğinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Ülgen, Yunus Yıldız‘a ve antrenör İbrahim Gündüz‘e çeşitli hediyeler verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile