Meslek Lisesi Ögrencileri Üniversiteyi Gezdi

Meslek Lisesi Ögrencileri Üniversiteyi Gezdi

Düzce Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sinif ögrencileri; yaklasan Yüksek Ögretim Kurulu Sinavi (YKS) öncesi motivasyon amaçli Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti

Ziyaret süresince; Mühendislik Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Salih Tosun, Mühendislik Fakültesi hakkinda bilgi verdi. Rehber ögretmenlere Düzce Üniversitesi ürünlerinin ve brosürlerinin yer aldigi çantayi hediye eden Tosun, ögrencilerin merak ettigi sorulari da yanitladi.

Düzce Üniversitesi MEKATEK Ögrenci Toplulugu’nun atölyesindeki çalismalari incelemekle baslayan ziyaret, üniversite adayi ögrencilerin Çevre Mühendisligi, Bilgisayar Mühendisligi ve Endüstri Mühendisligi bölümlerini ve laboratuvarlarini gezmesi ve yapilan çalismalar hakkinda bilgilendirilmeleri ile devam etti.

Biyomedikal Mühendisligi ile ilgili is tanimi ve çalisma alanlari hakkinda da bilgilendirilen ögrenciler, Insaat mühendisligi bölümüne ait; Zemin Mekanigi, Mekanik, Yapi Malzemeleri ve Beton Laboratuvarini da tanima firsati buldu. Devre Elemanlarini Ölçme ve Haberlesme Laboratuvariyla ziyaretlerine devam eden ögrencilerin merak ettikleri her türlü sorulari yanitsiz birakilmazken, Elektrik Makinalari Laboratuvari ile de ziyaret son buldu.

Düzce Üniversitesi yetkililerinin kendilerine göstermis oldugu yakin ilgi ve alakalarindan dolayi duyduklari memnuniyetlerini dile getiren rehber ögretmen ve ögrenciler, kendilerine bilgi veren görevli ögretim elemanlarina da tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile