Mezitli Belediyesinin Kadin Girisimcilere Destegi Sürüyor

Mezitli Belediyesinin Kadin Girisimcilere Destegi Sürüyor

Mezitli Belediyesinin kadin girisimcileri desteklemek amaciyla sagladigi imkanlar sayesinde açilan Aratos Tenis Kafe, farkli lezzetleri ile İçellilere yeni bir yasam alani sunuyor.

Mezitli Belediyesi tarafindan Menderes Mahallesinde bulunan atil durumdaki spor sahasinin yerine son derece modern sekilde spor kompleksi yapilarak yeniden hizmete açilmasiyla birlikte bölge olusan yogunluk yeni girisimleri de beraberinde getirdi. Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan’in kadin girisimine desteginin en güzel örneklerinden birisi olan spor kompleksinin yaninda açilan Aratos Tenis Kafe muhtesem ortami ve leziz lezzetleri ile İçellilere yeni bir yasam alani sunmaya basladi.

İçellilerin dostlariyla sohbet ederken çayini kahvesini yudumlayabilecegi, enfes kurabiyelerin tadina bakabilecegi mekanin isletmecisi ve tüm çalisanlari kadinlardan olusuyor.

Aratos Kafe Isletmecisi Nüket Tas, İçel’de çok özel tatlarin bulundugu bir kafe olarak hizmet verdiklerini belirterek, "Aratos Park Kafe olarak sadece tenis severler için degil bu civarda yasayan tüm vatandaslar için iyi hizmet sunma gayretindeyiz. Çok farkli tatlar ve içeceklerle vatandaslarimizin hizmetindeyiz. Mezitli Belediyesinin destegiyle tamami kadinlardan olusan çalisanlarimizla güzel seyler sunmak için çalisiyoruz. Özellikle el yapimi ürünlerimize çok güveniyoruz. Bunun yaninda kurabiyelerimiz, kahve çesitlerimizle en güzel hizmeti vermek istiyoruz. Gelen herkesin bu özel damak tatlarindan vazgeçemeyecegini çok iyi biliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile