Mezitli Yazlik Sinemanin Duvarlari Sanatçilarin Resimleriyle Donatildi

Mezitli Yazlik Sinemanin Duvarlari Sanatçilarin Resimleriyle Donatildi

Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalisma Grubu, ilçede yaz sicaklarinin vazgeçilmezlerinden olan yazlik sinemaya muhtesem bir firça dokunusu yapti. Yazlik sinemanin duvarlarina Türkan Soray, Fatma Girik, Tarik Akan, Cüneyt Arkin, Kemal Sunal gibi Türk sinemasinin unutulmaz sanatçilarinin resimleri yapildi.

Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, yazlik sinemanin duvarlarina sanatçilarin resimlerini yapan Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalisma Grubunun çalismalarini ziyaret etti. Bir süre firçayi alip resim yapanlara destek olan Tarhan, gösterdikleri duyarlilik ve belediye çalismalarina verdikleri destekler nedeniyle tesekkürlerini iletti.

Baskan Tarhan, ziyareti sirasinda Mezitli Kent Konseyi Baskani Sibel Gelbul’a da pastali sürpriz dogum günü kutlamasi yapti. Mezitli Kent Konseyinin çok degerli çalismalar yaparak kente çok degerli katkilarinin bulunduguna vurgu yapan Tarhan, “Pek çok projemizde bizlere destek vererek belediyemizin en önemli gönüllü destekçileri oluyorlar. Bugün de yazlik sinemamizin duvarlarina, tamda olmasi gerektigi gibi Türk sinemasina büyük katkilari bulunan unutulmaz sanatçilarimizin resmini yapiyorlar. Türk sinemasi nostaljisini yazlik sinemamizin duvarlarinda yasatiyorlar. Ben de hem moral vermek hem de bu güzel anlara taniklik etmek için ziyaret ettim. Kendilerine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile