MHP İl Başkanı Yılmaz: Verilen müjdeler karın doyurmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, dini ve resmi bayramlarda AK Parti'li milletvekilleri tarafından halka v

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, dini ve resmi bayramlarda AK Parti'li milletvekilleri tarafından halka verilen müjdelerin 'karın doyurmadığını' söyledi.

MHP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Kemalettin Yılmaz, milletvekillerinin Kurban Bayramı'nda yine müjde vereceğini iddia etti. Bu müjdelerin 'karın doyurmadığını' savunan Yılmaz, bunun için iş, aş, üretim, istihdam, katma değer oluşturmak gerektiğini kaydetti.

Son açıklanan rakamlara göre gençlerin yüzde 21,4'nün işsiz olduğunu belirten Yılmaz, bu insanların sadece ekonomik yönden değil sosyal ve psikolojik açıdan da pek çok sorunla karşılaştığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'da çok sayıda aracın lastiklerinin çocuklar tarafından kesildiğini hatırlatan Yılmaz, "Hiçbir sebep göstermeden, hiç tanımadıkları insanların arabalarının lastiklerini kesen çocuklarımız, hangi psikolojiyle hareket ettiler. İyi tespit edilmeli ve mutlaka sahip çıkılmalıdır. Unutmayalım ki sağlıklı toplumlar ancak sağlıklı bireylerden oluşur." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile