Mhp'li Kadınlar'dan Kadınlar Günü Kutlaması

Mhp'li Kadınlar'dan Kadınlar Günü Kutlaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Edremit İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki kadınlara karanfil hediye etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde MHP'li kadınlar hemcinslerini yalnız bırakmadı. Her şeyin daha güzel olacağını söyleyen MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Melahat Atıcı ve beraberindeki partililer, ilk olarak ilçedeki Kızılay Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevindeki tüm yaşlılara karanfiller veren partililer, daha sonra ilçedeki hastanelere giderek hasta ve hasta yakını bayanların kadınlar Günü'nü kutladı. MHP'li kadınlar daha sonra yüzlerce karanfili ilçedeki hanımlara dağıttı. Ziyaretlerden memnun kalan huzurevi ve hastanelerdeki kadınlar, MHP İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.
Günün anlam ve önemini belirten açıklamada bulunan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Melahat Atıcı, "Türk kadınının siyasete girdiği, politikayla iç içe olduğu, kendini yönetenleri yönlendirdiği bir Türkiye'de her şeyin daha güzel olacağı görülecektir. Kadınlarla ilgili köklü kanaatlerin ve ön yargıların kırılması mücadelesini başarmak durumunda olan Türk kadınının siyasete girdiği, politikayla iç içe olduğu, kendini yönetenleri yönlendirdiği bir Türkiye'de her şeyin daha güzel olacağı görülecektir. Türk milliyetçiliği fikriyle siyaset yapan, bu fikri siyasi bir yönetim projesi olarak benimseyip, siyasetin merkezine yerleştiren MHP'de olması demek, aynı zamanda millete, devlete, Cumhuriyetimize, demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkılması demektir. Kadınlar siyaset ekseninde birey olarak kendilerinin farkına varmalıdır. Bu bir yandan kadının evdeki konumunu güçlendirirken, diğer yandan ailenin kapalı ortamından sosyal hayatın açık ortamına yükselmeyi de doğurur. Bu düşünceden hareketle MHP'nin kadın siyasetinin eksenindeki görüşlerden birisi de eğitim gibi kadının iş hayatına girebilmesidir. Unutmamak gerekir ki, yapı taşlarımız olan ve toplumumuzu bir arada tutan ahlak, gelenek, töre, görenek gibi sosyal değerlerimiz özellikle dışarıdan gelen tesirlerle hızlı bir değişme sürecini yaşamaktadır. Ancak değişimin hızı aile yapımızı ve toplumumuzu olumsuz olarak etkileyebilmektedir. Kadınlar, gücünüzü bilin ve gösterin" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile