Milletvekili İkram Dinçer, Toki'den Van'a Yeni Konutlar Yapmasını İstedi

AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar'dan Van'a yeni konutlar yapmasını istedi

AK Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar'dan Van'a yeni konutlar yapmasını istedi.
Arsa Üretimi ve Değerlendirilmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın 6. maddesi üzerine söz alan İkram Dinçer, Van'da 15 adet uygulama ile toplam 4 bin 924 adet konutun tamamlandığını veya tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Son olarak Muradiye ilçesinde de 100 konutluk bir projeyi TOKİ'ye gönderdiklerini ifade eden Dinçer, "TOKİ Başkanımızdan Van'a yapılacak konutlarla ilgili gereken ilgiyi beklediğimizi buradan söylemek istiyorum" dedi.
AK Parti'nin 'Dün dündür bugün bugündür' zihniyetini bitirdiğini ifade eden Dinçer, "Partimizin kurulduğu ilk günden beri hep şunu söyledik, 'Millet efendimizdir, biz ise hizmetkarıyız'. Bu duygu ve akıl ile yola çıktık. Bu söylemimizi de Allah'a şükürler olsun hayata geçirdik. Daha önceki hükümetler döneminde olduğu gibi seçimlerden önce millete ev, araba, yat vaatleri verip seçim sonrası da 'Dün dündür bugün bugündür' deyip milleti kandırmadık. Allah böyle bir ahlakı çok şükür bize nasip etmedi. Kimseye de nasip etmesin" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile