Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''Kurulduğu yıllardaki zor koşullara rağmen azim ve kararlılıkla büyük başarılara imza atan Anadolu Ajansı, kendini sürekli geliştirmekte, habercilik anlayışı ve yaklaşık bir asırlık geçmişiyle dünyanın önemli haber ajanslarından biri olma yönünde hızla yol almaktadır'' dedi.

Bakan Dinçer, Anadolu Ajansı'nın 92. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, -hızla değişen, gelişen ve farklılaşan dünya koşullarında iletişimin öneminin yadsınamaz bir gerçek olduğunu ifade etti.

Kurulduğu yıllardaki zor koşullara rağmen azim ve kararlılıkla büyük başarılara imza atan Anadolu Ajansı'nın kendini sürekli geliştirmekte olduğunu, habercilik anlayışı ve yaklaşık bir asırlık geçmişiyle dünyanın önemli haber ajanslarından biri olma yönünde hızla yol aldığını belirtti.

Dinçer, şunları kaydetti:

''Anadolu Ajansı, Milli Mücadele yıllarında Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirerek tarihe adını yazdırmıştır. O günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve hizmet kalitesinden asla ödün vermeyen Anadolu Ajansı, köklü geçmişinin yanı sıra doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla da basınımızın gelişmesine büyük katkı sağlamıştır.

Türkiye'nin dünyadaki imajının daha da güçlenmesi noktasında büyük paya sahip olan Anadolu Ajansı'nın, 92. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bütün ajans çalışanlarına başarılar diliyorum.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile