Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin SKM Açilisi Yapti

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin SKM Açilisi Yapti

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Cumhur Ittifaki’nin Türkiye’nin bekasi temasi üzerine kuruldugunu belirterek, “Türkiye bu anlamda Cumhur Ittifaki’ndan dolayi, Cumhur Ittifaki’nin bir arada olmasindan dolayi ciddi kazanimlar elde etti” dedi.

Memleketi Erzurum’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisini gerçeklestiren Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Erzurum’a hizmet için Cumhur Ittifaki adaylarinin desteklenmesini istedi.

Erzurum’da SKM açilisinda bulunmaktan dolayi gerçekten mutlu oldugunu ifade eden Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, “Sevinçliyim. Beni bagriniza basiyorsunuz. Sizlere mütesekkirim. Allah sizlerden razi olsun” dedi.

SKM’lerin siyasi parti açisindan bakildiginda seçimle ilgili yürütülecek seçimle ilgili yürütülecek çalismalarin ortaya koyuldugu bir karargah oldugunu anlatan Bakan Tekin, “Erzurum’da yasayan Erzurumlular için SKM baska bir anlam ifade eder, o da su; Erzurum’da gösterilen adaylarin, belediye baskan adaylarinin Erzurum için, Erzurum ilçeleri için olusturulacak projelerin hazirlanacagi bir karargah anlamina gelir. Yani sizlerden istirhamimiz su. Erzurum’da ilçelerde su olsun, su olmali diyeceginiz her ne varsa belediye baskan adaylarimiz, büyüksehir belediye baskanimiz adayimiz burada oturuyor, sizlerin taleplerini bekliyor olacak. Söyleyeceginiz Erzurum’da söyle bir sey olursa, halkin söyle bir ihtiyaci karsilanmis olur, diyeceginiz her ne varsa, buyurun gelin. Bu SKM’yi beraber isletelim. Benim gözümde senin böyle bir anlami var. Hep beraber buraya hayat kazandiralim, hep beraber burayi canli hale getirelim. Istiyorum ki daha sonra söyle bir sey olmasin. Keske büyüksehir belediye baskanimiz adayimiz, ilçe adaylarimiz sunlari da taahhüt etseydi diyecegimiz bir sey kalmasin. Gelin sizler burada fikirlerinizi söyleyin. Bizler de oturalim, degerlendirelim. Erzurum’a hep beraber nasil daha fazla hizmet hep beraber edelim. Benim için SKM’nin anlami bu. Altini çizmek istedigim ikinci husus su. Hepimiz belli kamusal görevlere, siyasi görevlere aday olmadan önce beylik laflar ederiz. Deriz ki ben Erzurum’a hizmet etmek için aday oldum. Ben Aziziyeye Palandöken Uzundere’ye Tortum’a hizmet etmek için aday adayi oldum. Nihayetinde Erzurum kazansin istiyorum. Ama baskanimiz da söyledi.

Nihayetinde bir kisi aday olacak. O zaman aday adayi olan arkadaslarimizin hepsi madem Erzurum kazansin, ilçemiz kazansin, ilimiz kazansin diyorsak gelin hep beraber ilimizin, Erzurum’umuzun, ilçelerimizin kazanmasi için tasin altina hep beraber elimizi koyalim. Erzurum’u sevmek, Erzurum’a hizmet etmek böyle bir seydir. Ben yokum demek sizin açinizdan duygusal bir tepkidir. Ama varsa Erzurum’a katki verecek bir hizmetiniz Erzurum’un kaybidir. Siz Erzurum’a bu kaybi yasatmayin lütfen. O yüzden aday adayi olarak basvuran bütün arkadaslarimiza bu SKM’yi bir karargah haline dönüstürmelerini ben aday olsaydim sunu taarruz edecegim dedigi her ne proje varsa burada beraber planlayalim. Biz de katki verelim. Bunu arzu ediyorum” diye konustu.



"Cumhur Ittifaki Türkiye’nin bekasi temasi üzerine kuruldu"

Cumhur Ittifaki’na Erzurumlulardan destek isteyen Bakan Tekin, “Cumhur Ittifaki gerçekten 2018, 2019, 2023 seçimlerinde Türkiye’nin bekasi temasi üzerine kuruldu. Türkiye bu anlamda Cumhur Ittifaki’ndan dolayi Cumhur Ittifaki’nin bir arada olmasindan dolayi ciddi kazanimlar elde etti. Ben Cumhur Ittifaki’mizin ortagi siyasi partilere de bir kere daha mütesekkirim. Bu seçimde Erzurum’da hep beraber bütün Erzurumlularla beraber aday adayi olup aday olamayan bütün Erzurumlu hemsehrilerimizle beraber Cumhur Ittifaki’na dahil olan bütün siyasi partiyi ve seçmenlerle beraber Erzurum kazansin diye çaba sarf edecegiz” seklinde konustu.

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, açilis programinda bir grup atanamayan ögretmeni de dinledi. Bakan Tekin’e çiçek verip sorunlarini anlatan ögretmen adaylari Bakan’dan sorunlarina destek isteyerek dosya verdi.

SKM açilis programina Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’in yani sira, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, ilçe belediye baskanlari ve partililer katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile