Milli Eğitim Müdürü Eteker: Şubatta Ardahan’da 126 Öğretmen Atanacak

Milli Eğitim Müdürü Eteker: Şubatta Ardahan’da 126 Öğretmen Atanacak

Ardahan’a atandıktan göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, eğitimde gerekli başarıyı yakalamak için el birliği yaparak çalışacaklarını söyledi.

Eteker , şubat ayının ilk haftasında Ardahan’a 126 öğretmenin atanacağını da açıkladı .


Ardahan’da okulların fiziki olarak yeterli olduğunu , ilde aileler de duyarlı davranırsa başarıyı yakalayacaklarını belirten Eteker , eğitimle ilgili çok ciddi projeleri olduğunu , bunları hayata geçirmek için ekip ruhu ile çalışacaklarını kaydetti . Eğitimde yaşanacak sorunları en aza indirmeyi hedeflediklerini ifade eden Eteker , " Bu nedenle öncelikle işe kendimizi inandırmamız gerekir . Uzun maratonlu bir yola çıkıyoruz , plan ve projeleri ileriye yönelik ele alacağız . Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla hareket edeceğiz . Başarı hepimizin olacak , başarısızlığı ise kendimden bulacağım . Sorunları ortak akılla çözeceğiz . Her türlü eleştiriye açık olacağız . Eleştirilere açık olmayan idareciler kendi mesleği içinde kör olurlar . ” dedi .

Öncelik olarak `Okullar Hayat Olsun` projesi ile Ardahan`da çığır açıp önlerine koydukları hedeflere emin adımlarla yürüyeceklerini kaydeden Eteker , “Başarısızlık bu güzel ilin ve bu güzel insanların kaderi olmaması gerekmektedir . Bunun için bu günden itibaren eğitimde reform başlatıyoruz . " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile