Milli Savunma Bakani Akar Açiklamasi 'Ortaya Çakma Terörle Mücadeleciler Çikti'

Milli Savunma Bakani Akar Açiklamasi 'Ortaya Çakma Terörle Mücadeleciler Çikti'

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, “Simdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çikti. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’in kuzeyinde ne isimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan haklari’ edebiyati yapanlar simdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor” dedi.

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayi gösterilen Akar, AK Parti Il Baskanliginca düzenlenen etkinlikte teskilat üyeleriyle bir araya geldi. Yogun bir çalisma dönemi gerçeklestirdiklerini ifade eden Akar, halkin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti’den beklentisinin büyük oldugunu bir kez daha gördüklerini aktardi. Bu çerçevede vatandasa karsi büyük sorumluluklarinin oldugunu dile getiren Akar, “Süreç boyunca vatandaslarimizin partimize, vatanimiza samimi duygularla sahip çikmasi gözlerimizi yasartti. Halkimiza daha fazla hizmet edebilmek için daha fazla neler yapabilecegimizi simdiden düsünmeliyiz” diye konustu.

AK Parti’nin büyük Kayseri mitinginde saglanan yogun katilimdan duydugu memnuniyeti ifade eden Akar, “Saglanan yogun katilim tarihe düsülmüs bir nottur. Bundan ne kadar gurur duysak azdir. Kayserimiz, Il Baskaligimiz için bir seref konusudur” ifadesini kullandi. 24 Temmuz 2015’ten itibaren terörle mücadelede yeni bir dönemin basladigini hatirlatan Akar, asil milleti terör belasindan kurtarmakta kararli olduklarini belirtti.

Akar sunlari söyledi;

“Simdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çikti. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’in kuzeyinde ne isimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan haklari’ edebiyati yapanlar simdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor, ‘Irak’a bomba yagdiracagiz’, ‘Kandil’i yakacagiz’ diyorlar. Bunlari görünce insan zihnen kahroluyor. Bir grup insan vatandasimizi aldatmaya çalisiyor. Bunlari herkesin görmesi lazim.”

Terörle mücadele elde edilen kazanimlara dikkati çeken Akar, bunlarin korunmasinin önemine vurgu yapti. Aksi durumda Türkiye’nin 20 sene geri gidecegini belirten Akar, “Bugünlere kolay gelmedik. Igne ile kuyu kazar gibi bugünlere geldik. Bunlara cansuyu, imkan verilirse tekrar sehitler verdigimiz, tekrar analarin gözyaslari döktügü günlere döneriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile