Mine Kırıkkanat, AK Partili Beyoğlu Belediyesi'ne tepki göstermek isterken rezil oldu!

Mine Kırıkkanat, AK Partili Beyoğlu Belediyesi'ne tepki göstermek isterken rezil oldu!

Gazeteci Mine Kırıkkanat'ın AK Partili belediyeleri suçlamak için paylaşımını yaptığı ve temizlenmeyen buzlu kaldırımın, İBB'nin sorumluluğu altında olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı megakenti esir aldı.

Günlerdir uyarıların yapılmasına rağmen yetersiz kalan önlemler sonrası ulaşım çileye döndü.

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belelediyesi'nin (İBB) yolları yeterince tuzlamaması nedeniyle araçlar yolda kalırken, birçok kaza da yaşandı.

'AK PARTİ KALDIRIMLARI TEMİZLEMEKTEN ACİZ'

İBB'ye tepkiler sonrası,CHP'ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Mine Kırıkkanat'ın AK Partili belediyelere misilleme yapmak için paylaşımı da dalga konusu oldu.

Kırıkkanat, sosyal medya hesabından Çağlayan Adliyesi'ne giderken yoldaki buzlu kaldırımı çekip 'İnsanlar düşüp kafalarını kırsınlar diye özen gösteren AK Parti'li Beyoğlu Belediyesi'ne şükranlarımı sunarım. 4 gündür kaldırımdaki karı bile temizlemekten acizler…' ifadeleriyle kinayeli bir paylaşım yaptı.

Mine Kırıkkanat, AK Partili Beyoğlu Belediyesi'ne tepki göstermek isterken rezil oldu!

İBB'NİN SORUMLULUĞUNDAKİ ALAN

Ancak Kırıkkanat'ın paylaşımını yaptığı yerin İBB yönetimine ait olduğu ortaya çıkarken; Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da sosyal medya hesabından Kırıkkanat'a nükteli bir şekilde yanıt verdi.

YİNE BEYOĞLU BELEDİYESİ TEMİZLEDİ

Yıldız, Beyoğlu Belediyesi'nden bir ekibin aynı yeri temizlediği bir fotoğrafı paylaşarak 'Biz yine de kıyamadık hemşerilerimize Mine Hanım. Çalışma arkadaşlarımız İBB sorumluluğundaki alanı temizliyor. Her zaman yaptığımız gibi; mesele yetkiyle değil gönülle çözülüyor' ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile