Minik Ressamlarin Eserleri Hayran Birakti

Minik Ressamlarin Eserleri Hayran Birakti

Sehzadeler ilçesindeki Gazi Ilkokulu’nda 4. sinif ögrencilerinin yapmis oldugu akrilik ve yagli boya resimler, okulun koridorlarinda sergilendi.

Gazi Ilkokulunda Sehzadeler Halk Egitimi Merkezi Görsel Sanatlar ögretmenlerinden Türkan Baran’in 4. sinif ögrencilerine dönem boyunca vermis oldugu resim kursunda ögrencilerin yapmis oldugu resimler okul koridorlarinda sergilenmeye basladi.

Okulu ziyaret eden Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Gençay, okul müdürü Naci Avci ile ögrencilerin yapmis oldugu yagli boya resimleri resim tek tek inceleyerek resim ögretmeni Türkan Baran’dan bilgi aldi.

Yaklasik 40 ögrencinin yapmis oldugu 60’in üzerinde akrilik ve yagli boya teknigiyle yapilan serbest konu resimlerin sergilendigini ifade eden Baran, “Sehzadeler Halk Egitimi Merkezi’nde Görsel Sanatlar Egitmeni olarak burada iki yildan bu yana 4. sinif ögrencilerine resim kursu veriyorum. Ögrencilerimin bu kadar basarili olmalari bana gurur veriyor.” dedi.

Ögretmeni ve ögrencileri birbirinden güzel resimlerden dolayi tebrik eden Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Gençay, resimlerin adeta büyüklerin elinden çikmisçasina güzel oldugunu vurguladi.

Ilçe Müdürü Gençay, “Gazi Ilkokulu’muzda çocuklarimizin dönem boyunca yapmis oldugu resimler, okulumuz koridorlarinda sergilenmektedir. Minik ögrencilerimiz yaptiklari resimler ile kendilerine hayran birakti. Sergimizde emegi geçen ögretmenimize ve destek olan ögretmen ve idari arkadaslarimiza, ögrencilerimize tesekkür ediyoruz. Basarilari insallah daim olur.” dedi.

Resimleri inceleyen okula gelen ögrenci velileri de hayranliklarini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile