MIT'in 97'Nci Yilina Özel Açilan 'Temas Istanbul' Sergisi Ziyaretçilerini Agirlamaya Devam Ediyor

MIT'in 97'Nci Yilina Özel Açilan 'Temas Istanbul' Sergisi Ziyaretçilerini Agirlamaya Devam Ediyor

Milli Istihbarat Teskilati’nin 97’nci yilina özel hazirlanan “Temas Istanbul” sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. 11 Subat’a kadar açik olacagi ögrenilen sergide “Türkiye" gazetesi detayi dikkat çekti.

Milli Istihbarat Teskilati’nin 97’nci yilina özel olarak açilan “Temas Istanbul” sergisi Atatürk Kültür Merkezi’nde 19 Ocak’tan bu yana ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Türk istihbarat tarihinde farkli dönemlerine ait belgeler ve ekipmanlarin bulundugu sergi, "Vatan", "Gelenek", "Gelecek" ve "Gurur" baslikli dört farkli bölümden olusuyor.

Sergide “Türkiye" gazetesi detayi

Milli Istihbarat Teskilati’nin tarî sürecini ve gelisimini anlatan sergide bir detay dikkat çekti. Sergi alanindaki ekranda oynatilan MIT tarafindan gerçeklestirilen basarili bir operasyonun gösterildigi animasyonda Türkiye gazetesinin bulunmasi göze çarpti. Animasyonun son kisminda, bir vatandasin MIT’in basarili operasyonuna dair gelismeleri Türkiye gazetesinden okudugu gösterildi.

Sergi 11 Subat’a kadar açik kalacak

Istihbarat anlaminda bilgi ve görseli tasiyabilmekte kullanilan birçok ekipmanin bir araya getirildigi “Temas Istanbul” sergisinin, 11 Subat tarihine kadar ziyarete açik olacagi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile