Mola Evinin Özel Bireyleri Sinema Etkinligi Ile Eglendi

Mola Evinin Özel Bireyleri Sinema Etkinligi Ile Eglendi

İçel Büyüksehir Belediyesi Mola Evi’nden faydalanan özel bireyler için Sinema Etkinligi düzenlendi.

Özel bireylerin sosyallesmesi ve topluma daha çok karisabilmesi adina önemli etkinlikler düzenledigi belirtilen İçel Büyüksehir Belediyesi, yeni bir etkinlige imza atti. Saglik Isleri Dairesi’ne bagli mola evinden faydalanan bireyler ve aileleri, düzenlenen sinema etkinliginde bir araya geldi. Bir AVM’de gerçeklesen etkinlikte, özel bireyler ve aileleri yakin zamanda vizyona giren, basrollerini Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un paylastigi ‘Efsane’ isimli komedi filmini izledi. Patlamis misir ve mesrubat esliginde filmi izleyen özel bireyler ve aileleri, filmi oldukça begendi.

Engelsiz Yasam Merkezi Mola Evi’nde Özel Egitim Ögretmeni olarak görev yapan Fatma Esra Özdal, etkinligin amacini anlatarak, “Sinema etkinligimizle çocuklarimizin yani sira, velilerimizin de mola vermesini amaçladik. Ögrencilerimizi ve ailelerini komedi filmine getirdik. Patlamis misir ve mesrubat ikramiyla da, onlarin filmden daha keyif almalarini sagladik” dedi.

Özel bireylerin ve ailelerinin etkinlikleri çok sevdigini ve sik sik talep ettiklerini sözlerine ekleyen Özdal, “Mola evinin amaci, adindan da anlasilacagi üzere ailelere mola verdirebilmek. Ailelerden çok güzel dönüsler aliyoruz. Kendileri adina da, çocuklari adina da mutlu oluyorlar. Kafalari rahat oluyor, kendilerini emin ellerde hissediyorlar. Kendine vakit ayirdigi zaman, desarj oldugu zaman çocuguyla da kaliteli vakit geçirebiliyor. Bu etkinliklerin devamini istiyorlar. Biz de onlara elimizden geldigince etkinlik düzenlemeye çalisiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Etkinlige oglu ile gelen Sakine Güdemek “Çok güzeldi ve çok memnunuz. Çocuklarimiz çok faydalaniyor. Biz de seviniyoruz. Çocuklarimiz güzel vakit geçiriyor” diye konustu.

Anne Güdemek, oglu Hidayet Can’da filmi çok sevdigini aktardi.

Filmi izlemeye oglu Mehmet’le gelen Fatma Baykara ise mola evinin etkinliklerinden ilk kez faydalandigini ve oldukça begendigini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile