Müge Anlı canlı yayında Şiar Kılıç cinayetine ilişkin detayları anlattı!

Müge Anlı canlı yayında Şiar Kılıç cinayetine ilişkin detayları anlattı!

Müge Anlı, Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar Amanet ile program sonrası konuşmalarını ve cinayetin detaylarını bugünkü canlı yayında aktarıyor. Gülüzar Amanet: "Biliyorum, ama hatırlamak istemiyorum" şeklinde ifadeleri olduğunu söylerken Hami'nin kardeşinden flaş itiraf geldi. Şiar Kılıç'ın yakarak öldürüldüğünü itiraf etti. İşte Şiar Kılıç cinayetinden son dakika gelişmeleri...

Hami Kıcı ve Gülüzar Amanet'in Şiar Kılıç'ı yakarak öldürdükleri ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU? 26 AĞUSTOS 2020

9 yaşındaki Şiar'ın şüpheli ölümüyle ilgili anne Gülüzar'ın yaptığı itiraflar güne damgasını vurdu!

Geçtiğimiz Temmuz ayında baba Samet Kılıç, yangında ölen 9 yaşındaki oğlu Şiar'ın cinayete kurban gittiği şüphesi üzerine yayına gelip Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Bugünkü programda, Müge Anlı dün yayından sonra Gülüzar ile 2 saat zaman geçirdiğini, Gülüzar'ın kızlarının her şeyi biliyorlar dediğini, Hami'nin Şiar'ı dövdüğü yönünde açıklamaları üzerinde durduğunu açıkladı. Müge Anlı ayrıca Gülüzar'ın Şiar'ın yemek yerken diğer çocukları rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir evde Şiar'ı doyurduğu yönünde açıklamaları olduğunun altını çizdi. Hami Bey, bu açıklamaların doğru olmadığını, kendisinin Şiar'ın yan evde yemek yemesi konusunda bir şey söylemediğini ifade etti.

Programın ilerleyen dakikalarında, Müge Anlı Gülüzar'ın dün canlı yayın sonrası kendisine anlattıklarını açıklaması ve Gülüzar'ın onaylamasıyla yayına emniyet güçleri geldi ve ikiliyi gözaltına aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile