Mugla'daki Yatirimlar Masaya Yatirildi

Mugla'daki Yatirimlar Masaya Yatirildi

Mugla Valisi Idris Akbiyik, yatirimci kamu kuruluslarinin temsilcileri ile toplantida bir araya gelerek, devam eden, tamamlanan ve planlanan kamu yatirimlari ve projeleri hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

2023 yilinda hayata geçirilen ve 2024 yilinda planlanan yatirimlar ile projelerin degerlendirildigi toplantida; Vali Idris Akbiyik, kamu kurumlarinin yatirim faaliyetleri, egitim, saglik, ulasim ve haberlesme yatirimlari, alternatif turizm ile ilgili projeler ile ilin altyapi ve üstyapi çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Vali Idris Akbiyik, dünyada esi benzeri bulunmayan dogal zenginlikleri, tarihi ve kültürel degerleriyle dünyanin ve ülkemizin en önemli turizm merkezi olan ve son yillarda tarim, saglik, egitim, madencilik, enerji vb. sektörlerde büyük bir potansiyeli bünyesinde barindiran Mugla’nin her noktasina yapilacak hizmetlerin etkin ve verimli bir sekilde ulastirilmasinin önemine dikkat çekti.

Mugla’nin büyüme potansiyeli yüksek bir il oldugunu belirten Vali Idris Akbiyik, “Ülkemiz genelinde oldugu gibi ilimizde de son yillarda kapsamli bir dönüsüm meydana gelmistir. Ilimiz ekonomisine katma deger saglayacak tüm yatirim ve projeleri önemsiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrina Türkiye Yüzyili vizyonuyla ilerleyen ülkemizin müreffeh gelecegine katki sunmak adina her türlü imkanlari en iyi sekilde degerlendiriyoruz. Tüm sektörlerde sürdürülebilir gelisimimiz için çalismalarimiza durmaksizin devam ediyoruz.” Dedi.

Valilik 75. Yil Toplanti Salonunda düzenlenen toplantiya yatirimci kamu kurum müdürlerinin yani sira Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Vali Yardimcilari Murat Sari ve Ayhan Yazgan katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile