Mugla Valisi Akbiyik TCG Anadolu Gemisini Ziyaret Etti

Mugla Valisi Akbiyik TCG Anadolu Gemisini Ziyaret Etti

MUGLA – Mugla Valisi Idris Akbiyik Marmaris Aksaz Deniz Üs komutanligini ve Aksaz Deniz Üs Komutanliginda demir atan Türkiye’nin en büyük askeri ve dünyanin ilk SIHA gemisi olan TCG Anadolu’yu ziyaret etti.



Vali Akbiyik Aksaz Deniz Üs Komutani Tugamiral Neslim Eski ve Güney Görev Grup Komutani Tugamiral Yusuf Akyüz ‘ü makamlarinda ziyaret ederek yeni görevlerinin hayirli olmasi temennilerini iletti.

Mugla Valisi Idris Akbiyik Komutanlari ve Marmaris Aksaz Askeri limaninda demirli TCG Anadolu gemisi ziyaretini sosyal medya hesaplarinda paylasarak duyurdu. Vali Akbiyik’a ziyareti esnasinda Güney Ege Grup Komutani Tugamiral Yusuf Akyüz ve Gemi komutani Kurmay Albay Erhan Albayrak eslik ederek gemiyi gezdirdi.

Vali Idris Akbiyik, Mugla Valiligi sosyal medya sitesinde yapilan paylasimda ziyareti ile ilgili “Yerli ve milli savunma sanayimizin gelmis oldugu noktayi en net bir sekilde gösteren, sanli ordumuzun gücüne güç katan, dünyanin ilk SIHA gemisi olan TCG Anadolu Gemimizi ziyaret etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum” sözlerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile