MÜSIAD Izmir, Rektör Nükhet Hotar'i Agirladi

MÜSIAD Izmir, Rektör Nükhet Hotar'i Agirladi

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, MÜSIAD Izmir Subesini ziyaret ederek Baskan Bilal Saygili ve yönetimi ile bir araya geldi.

Izmir is dünyasinin en önemli sivil toplum kuruluslarindan biri olan Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Izmir Subesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’i misafir etti.

MÜSIAD Izmir Baskani Bilal Saygili, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’i MÜSIAD Izmir Subesi’nde agirlayarak üniversite-sanayi isbirligi konusunda fikir alisverisinde bulunduklarini dile getirdi.

Bilal Saygili yaptigi açiklamada, “Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar’i MÜSIAD Izmir’de misafir ederek üniversite-sanayi isbirligi konusunda fikir alisverisinde bulunma firsati edindik. Ayrica birçok ilki ve yeniligi ülkemize, sehrimize ve bilim dünyamiza kazandiran Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Yüksekögretim Kurulu (YÖK) tarafindan 20 arastirma üniversitesinden biri olarak ilk 15’e girmeyi basarmasi bizi çok mutlu etti. Sayin Rektörümüzü Dokuz Eylül’ün "Arastirma Üniversitesi" olmasi dolayisiyla tebrik eder, nazik ziyaretleri için kendilerine bir kez daha tesekkür ederiz” dedi.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ise, girisimcilik ekosistemi ve yenilikçi egitim modelini benimseyen Dokuz Eylül Üniversitesi’nin çalismalari hakkinda bilgi verdi. Hotar, “Üniversite-sanayi isbirligi hususunda girisimci üniversite ve arastirma üniversitesi yetkinlikleri ile öncelikli sektörlere yönelik projeler ve is modelleri ortaya koymaktayiz. Türkiye’nin yerli ve milli hedeflerine yönelik bilimsel çalismalarimiza agirlik vererek devam ediyoruz. Baskan Bilal Saygili ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için tesekkür ederim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile