Mustafa Bozbey Saha Çalismalarinda Hiz Kesmiyor

Mustafa Bozbey Saha Çalismalarinda Hiz Kesmiyor

CHP Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Bursa’yi karis karis gezerek seçim çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, CHP Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Yildirim Belediye Baskan Adayi Mehmet Önder Mutlu ile Zümrütevler ve Teferrüç mahallelerinde bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Zümrütevler Mahalle Muhtari Abdurrahman Çamkerten’i ziyaret eden Bozbey, mahalle hakkinda bilgi aldi. Bursa’nin tüm ilçelerinin sorunlarini ve çözümlerini bildiklerini ifade eden Mustafa Bozbey, seçim sonrasi öncelikli ihtiyaçlardan baslayarak hizmetlerin adil ve esit sekilde yapilacagini dile getirdi.

Bozbey ve ekibi ardindan esnaf, kiraathane ve Teferrüç Pazari’ni ziyaret etti. Pazarci esnafinin sorunlari dinleyen Bozbey’e alisverise gelen halkin ilgisi de yüksekti. Yasli bir teyzenin siir okumasi tüm ekip tarafindan alkisla karsilandi. Çocuklarin hali saha talebini de dinleyen Bozbey, spor tesisleri ve sosyal donati alanlarinin sayisini arttiracaklarini, olmayan bölgelere de yapacaklarinin sözünü verdi. Mustafa Bozbey, pazarda lokma dagitimi gerçeklestirdikten sonra programi sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile